Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 328.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
KokS [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 131346.59% TOP 2 ACS
endriuu - - Starcia U68
PostNo ładnie się bawicie. A ten zysk ? Nic więcej nie widzę Gratulacje, a obrońca, niech jeszcze nie odchodzi od nas.
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
endriuu - - Starcia U68
PostNo zamieszanie straszne było i mimo, iż spałem, to jednak dało się odczuć organizacje. Całej ekipie gratulacje lotu i podjęcia decyzji. Jak wyszło to widać powyżej. Włosiu, lamko jedna, jak tak mogłeś ot po prostu paść. Odbuduj się jak już wróciłeś, żeby nie pokazywać, żeś jeszcze większa lama niż jesteś naprawdę
-
Dobry! Mimo braku czasu na skanowanie coś tam w końcu wpadło. Przyszedł Finek i opierdziel zrobił, że szkolenia z pushowania przeprowadził, a ja nic. Na chwile musiałem go czymś zaspokoić. Rw dzięki Misiowi, wrzucił skana, a ja przypilnowałem, aczkolwiek inni też już lecieli, stąd farmingów dużo nie słałem, resztę dofarmił sojusznik Złom oczywiście mój. No i debiut po UF zaliczony. Z pozdrowieniami dla całego sojuszu PN, buddy i dostawców. Witam wszystkich nowych graczy Dnia 31-10-2018 --:--:-- …
-
Bry. Finek zrobił mi egzamin z pushowania i wydaje mi się, że chyba zdałem ? Lekcje nie poszły w las W sobotę polatałem, zyski były fajne ale nie na st i miałem iść spać, aż tu Misiek pisze że Rybka stoi jakimiś DT. Cmokałem, kręciłem nosem, ale jak już się zdecydowałem, że polecę, to * ale tylko na tych kordach. Poczekałem na min. i zrobiłem kontrolnego skana czy DT jeszcze stoją, po czym 2 x patrzyłem czy ja dobrze widzę, to co stało. Poczekałem na min i ruszyłem, lot dość długi bo przez 50 us…
-
Graty Kromak bo obecnie ciężko coś fajnego znaleźć, więc każdy zysk się przyda. Co do reszty tej dyskusji to powiem tyle. Średnio lubię wycieczki słowne skierowane wobec kogoś, ale Filu T-bag Pener czy Poziomka. Miejcie jaja jak faceci i zamiast się wyzywać jak nie powiem kto i gdzie, to proponuje konkretnie na pytania czy też zarzuty Poziomki odpowiedzieć a nie wyzwiskami i mydleniem oczu jakimiś Rudymi odbijać piłeczkę. Konkretne pytania - konkretne odpowiedzi.
-
Bry. Dawno mnie nie było i pewnie nic by się nie zmieniło, ale Koloc smsami męczył. Weszło, ale z braku czasu latałem do niego przez pół dnia. Bilans jakiś do przodu jest więc nie marudzę. Dzięki Koloc za info. Pozdrowienia dla sojuszników, buddy i znajomych. Dnia 01-09-2018 11:07:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Pancernik 200.000 Lekki myśliwiec 2.007.301 Mały transporter 50.261 ______________________________________…