Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jakie to ma znaczenie czy to było dobre wyliczenie czy złe, skoro zamierzony cel został osiągniety Dobry Miś, to Miś w reckach ale nawet wtedy pokory nie przyjmuje i pyskuje To może poprawcie Misiowi
Ancyś, coś proponujesz ? Tylko wiesz, że my to jak zwykle grube robimy Dzięki chłopaki za zapa sondy zrobiły robotę, moją działkę odeślijcie do Wisiora
Ot, tak strzele sobie bańkę zysku bo dawno nie latałam Muszę sie w Twoje okolice przenieść, to może i mi się takie kąski trafią Rozumiem, że zysk na eko pójdzie ?
Dzień dobry ! Postaram się nie rozpisywać. Flota stała na monie ... stanowczo za długo. Reszta to - skan > lot > bum Ot taki tam zwykły BFS. Selenka wyskanowała i nakrzyczała na nas, że mamy to zezłomować, to co mieliśmy robić ? RW przez Fila bo wystraszył Selenke z tymi Fsami Cytat od Filu: „i współczuje robienie ci fs obok niego ” A jak to wczoraj Calipso ładnie napisał: Cytat od Calipso: „no i zasada Andre mówi, że jak poleci w ACSie to wejdzie na 99,99% ” Ja od siebie chciałem podziękować ko…
Dobry wieczór ! Cel pod nosem Misiów, ale jakoś udało się trafić. Dawno nie było ACS, więc zabrałem Dikiego żeby sam nie przepalać Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych PS. Selene, mówiłem, że nam dziś wejdzie pn4life.jpg Dnia 11-11-2018 21:30:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Pancernik 243.854 _________________________________________ Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik …