Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 328.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wisior [P N] & Hetevox [P N] & kajako uni6 [P N] & Andre [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 18769.04% - GANG KAJAKA ATAKUJE !!!
endriuu - - Starcia U68
PostWisior Ty lepiej oddaj ten zysk słabszym bo Ci odwali od takiej ilości...:) Wyszło niby ładnie ale jak żeś pół roku odkładał po każdej wypłacie to w końcu musiało wejść coś grubego Teraz przetop flotę na eko i możesz wegetować
-
05-01-2019 00:30:22 - Andre [Stark] - 8129.3% Dnia 05-01-2019 00:30:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancernik 247.257 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Baron ________________________________________________ Mały transporter 75.308 Duży transporter 72.879 Lekki myśliwiec 17.644 Ciężki myśliwiec 5.349 Krążownik 2 Okręt wojenny 2.110 Statek kolonizacyjny 5 Rec…
-
Bry. Musiałem i ja skarbonkę rozbić, bo ancyś po wypłacie to wszystkie konta nakupował do złomowania. Klasycznie, BFS jak ślepej kurze pod nosem. Obrońcę jakiś czas temu już raz trafiłem, ale pilnował się potem całkiem nieźle. Nic nie napisał, po jakiejś godzince od RW, pojawił się i uciekł na U. Pozdrawiam sojuszników i znajomych. Dnia 05-01-2019 00:30:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancern…
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „Cytat od endriuu: „No przecież ja to ostatnio pisałem, że jak Selenka wzięła się za aktywną grę, to coś z tego będzie. A jeszcze jak zaczęła narzekać, to było pewne, że byle co nie wpadnie. No gratulacje Wam się należą. Teraz spać, a potem złomować dalej ” lol wake up man, jaką aktywną grę, wyskanowanie floty bez fs po 3 to nazywasz aktywną grą? soory, go cry kid do kąta w sumie mogę pogratulować tylko dobrego starcia, bo nic tu więcej nie ma graty selene, czekamy aż po…