Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 328.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MisiuGD [P N] & secik [P N] vs. kubamatyszek ~ 1298.62%; MisiuGD [P N] & secik [P N] vs. kubamatyszek ~ 3304.88%
endriuu - - Starcia U68
PostNajlepsza zabawa przy ACS a jeszcze z takim delikwentem. Secik masz kolejkę na te sondy już ? Bo może byś mnie wcisnął w jakiś grafik, Ja już cel znajdę
-
KALIB3R [KOMORNIC] & kyss [KOMORNIC] vs. Schumacher [Syndykat] ~ 3475.52%
endriuu - - Starcia U68
PostSojuszowe akcje są najlepsze Tyle zabawy przy nich, że ohoho . Graty i przetapiajcie na nowe.
-
Witam. Historia tego RW jest krótka i niektórym znana, Koloc zadzwonił do mnie z rana 3 szybkie pytania zapodał po czym powiedział, że stoi flota nieopodal. Bez liczenia, lot na pałe, myślę sobie chyba rozwalę. Marne to RW, tak samo jak moje rymowanie, ale darowanemu koniowi.... Od kiedy zszedłem z u, non stop coś w granicach 200 -500 % nawet raz było 599,5 Na obrońcę leciałem ostatnio na 2 mony, jednak szczęścia nie miałem. Dziś się udało, aczkolwiek jakieś 10 min po RW widać było zalogowanie. …
-
Ja to kasuje konto ! Ale jak ta lama zdjęła urlop ostatnio to można było się spodziewać że przyfarci Za farta 10% zysku proszę wysłać do mnie, obojętne gdzie Ci pasuje I jakie kopalnie Ty chcesz za to stawiać ? A za 2 lata po kolejne ST polecisz 3 kopalniami deu , 2 krisu i 1 metki Graty i większej floty to zysk większy będzie przy kolejnym.
-
Kromak [P N] & Andre [DoF] vs. Duch [KOMORNIC] - 31 399,70 % - chyba TOP 9 ACS
endriuu - - Starcia U68
PostŻe ja nieaktywny ? Dopiero co na urlop noworoczny poszedłem, a że mi się trochę przeciągnął, to co ja na to poradzę ? Kromak wie, że może dzwonić i pisać jak coś konkretnego znajdzie i tu jak i w którymś z poprzednich razy zadziałało to bardzo dobrze. Koloc milcz ! chociaż masz racje, ja i kopalnie to jakieś nieporozumienie Nie chce nic mówić, ale po poprzednim telefonie Kromaka jeszcze mi się cała flota nie odbudowała więc mam nadzieje, że jak wrzucę to w stocznie to zadzwoni zanim się skończy …
-
Mili [3 X] & wojtekreal [3 X] & ARO [3 X] & Terrormachine [BOSS] & obserwator [BOSS] vs. Zakrzys [COMA] - 49 595.81%
endriuu - - Starcia U68
PostSłabe te RW Finezji nie ma, emocji nie ma, ot zwykłe takie. Jeszcze ten procent taki mały jak na ilości flot Tak na serio, fajnie ogląda się zorganizowane akcje. Nigdy nie miałem szczęscia w ogame więc na każde RW trzeba było popracować solidnie, dlatego takie akcje do tego zespołowe zawsze warto docenić. Szkoda tylko, że koledzy obrońcy z ula nie dostarczyli ciut więcej emocji, mają czym więc mogli chociaż postraszyć Także gratulacje dla wszystkich za ruszenie tyłka. No i przy okazji Wesołych Ś…
-
dziob [3 X] vs cyklop1977 [Piwko] & zygunia [KOMORNIC] - 3095.75% - OBRONA
endriuu - - Starcia U68
PostNo ładnie. Brawo Ty. Ktoś w tej naszej drużynie musi złomować. Oby Ci tak dalej szło
-
10-06-2017 11:02:39 - Andre [Driady] - 64.76% Dnia 10-06-2017 11:02:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca HORACJUSZ [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 521 Duży transporter 519 Lekki myśliwiec 366 Ciężki myśliwiec 118 Krążownik 68 Okręt wojenny 31 Recykler 30 Sonda szpiegowska 1.153 Satelita słon…
-
08-06-2017 09:52:22 - Andre [Driady] - 142.92% Dnia 08-06-2017 09:52:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 300 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca mariom37 [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 120 Lekki myśliwiec 300 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 300 Okręt wojenny 300 Bombowiec 60 Satelita słoneczny 200 Niszczyciel 30 Pancernik 110 Wyr…
-
07-06-2017 12:40:52 - Andre - [Driady] - 50.9% Dnia 07-06-2017 12:40:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca dawidj [WereWolf] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 467 Ciężki myśliwiec 2 Okręt wojenny 185 Satelita słoneczny 10 Niszczyciel 22 Pancernik 22 Wyrzutnia rakiet 1.272 Lekkie działo laserowe 128 Mała powł…
-
#1 SOLO; Jufcia [N_Z] & Greedyboy [N_Z] & Andre [N_Z] & sandro69 [N_Z] & Monofelek [N_Z] vs. hlynur [knury] - 23.808,58% NA KRÓTKO, ALE NOWE TOP 1 SOLO + 713 ŻYCZEŃ
endriuu - - Starcia Wasat
PostNo to poszalałaś maleńka Ciesz się, że obstawa z sond była bo bilans byłby o wiele gorszy Buduj eko