Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bardzo ładnie. Obstawiam, że to koło nas na 4 g. Bo też chciałem się kiedyś załapać na darmowe tankowanie Ale nagle z gratisu ceny do góry skoczyły i trzeba było wracać
A ja wczoraj jeszcze liczyłem jak to ugryźć flotą z racji bliskości Widzę, że już nie ma co liczyć. Gratulacje bo jak widać to zysk po rakietowaniu nawet fajny.
Ancyś będę w weekend biegał w Wwa to przybiegnę do Ciebie i Ci nakopie do dupska Już byś przestał farmić i mi to zostawił a zajął się w końcu złomowaniem
Patrze RW jakieś znów, to myślę że znów coś przefarmił bo % niewielki, ale ten farming przeszedł sam siebie. Super zysk małym nakładem. Takie najlepsze. No dobra ale już chyba odrobiłeś te straty, to przestań farmić i teraz coś zezłomuj
Przestanę zaglądać do Twoich RW Już mnie nawet to nie irytuje tylko wku...rza ;D hahaha Nie gratuluje, nie życzę przetopu oddaj mnie BTW. kto mnie zaprosi do ACS ? Kromak gdzie jesteś:D
No następna Czy Wy to macie jakiś specjalny radar ? Albo inne sondy ? Ja jak coś znajdę, to nie dość że puste to jeszcze farmy potrafią się zalogować i pyskować No gratulacje
Robo co za lama z Ciebie tak umoczyć, pffff to nawet Maciek w latach świetności tak nie potrafił, jak bo Van na chwilę z piwnicy wypuścił Odbierz co swoje, nawet z nawiązką. Marcinowi gratulacje za czujność.
No nie wierzę Szkoda, że reckami nie długo nie będziesz latał i ST robił. Pomarudzić muszę i się wziąć bo eko słabe i nic nie wpada to mnie nie długo dogonisz z flotą
Nie wiem o co chodzi ale wygląda to wyśmienicie %, zysk z tych gsów, 3x...hmm nie mam do czego się doczepić. Co do wpisów tam niektórych, przypominam o dobrych manierach, kobiet się nie bije bo można trafić na faceta tudzież na całą zgraję sojuszników, którzy pogonią delikwentów. No coż, gratulacje i częściej proszę tak weekendy rozpoczynać
Przypominam o sobie Mimo, że robię eko to jeszcze coś się polata. Dostałem cynk, że stoi więc skorzystałem. General dzięki za info mam nadzieje, że się odwdzięczę jakoś nie długo. Pozdrowionka dla sojuszników, tych z DoF oraz tych z PN no i jeszcze dla Dagusi Bałagan mimo spóźnionych recków udało się pozbierać. Obrońca albo śpi do dziś albo po prostu olał całkiem. Dnia 01-03-2018 22:29:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [DoF] ________________________________________________…