Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
30 k plazm i jeszcze z tego zysk jakiś wyciągnąłeś ???? Fajnie fajnie, ale co to za plaga komarów ? Niszczą wszystko co spotkają na drodze. Ale dobrze, nie ma bunkrowania. Przetapiaj na kolejne komary !
Wstyd to jest nie wstawiać w ogóle, chociaż też nie do końca Widząc, że sporo siedzisz tak myślałem, że pewnie coś pacniesz. Buduj eko a kolejne cele przyniosą więcej...
Nie wiem jak to się stało, ale ja to chyba nie te mony skanuje temu koledze Albo on specjalnie spod moich sond gdzieś ucieka i to chowa bo nigdy tego tam nie widziałem. Nie wiem co więcej napisać, bo ten zysk przesłania mi wszystko Przetapiajcie
Flotka jest to i RW czasem jakieś wpadnie. Z czasem trafi się coś większego, ale dzięki takim RW i nabuduje się przy okazji stateczków. Przetopu na cokolwiek i pełnych Dt następnym razem.
Witam. Nie wiem co się dzieje, Andre lama znów robi ST ? Czyżby szczęście zaczęło dopisywać ? Nie sądzę Obrońca ma o wiele więcej i jak do tej pory pilnował się bardzo dobrze. Teraz po wymianie PW wychodzi na to, że po prostu przez Antigame część floty nie została zabrana na FSa. W to akurat wierzę, bo kilka dni temu mi samemu się przydarzyło (10 k DT i 50 kk paliwa) dokładnie to samo, czym też się ktoś tam zaopiekował. Strata duża nie jest, ale mimo wszystko życzę ekspresowej odbudowy. Pozdrowi…
Witam ponownie. Tydzień nie minął a ja drugie eSTe ? Idę zagrać w lotka ! Rutynowe skany jak co dzień, no i stało, ale i obrońca płonął. Potem zajęcie w robocie i wróciłem po ponad godzinie do kompa, zerkam i cisza. Kontrolny skan i stoi, no to wio Obrońca zalogował się koło 20 min po wlocie, więc trochę przyfarciłem. Ale w końcu zysk, który mi się podoba Pozdrowionka dla sojuszników z DoF oraz z PN, dostawców deu, Dagi i Selenki Mixtera, Hakkana, Generała, buddy i wszystkich znajomych Dnia 04-0…
Witam. Jako, że na święta wszystko ogarnięte to udało się trochę poskanować. Kilka małych farmingów no i to jedno na ST nawet udało się znaleźć. Bilans na dziś nawet na plus biorąc pod uwagę mała nocną wtopę Wesołych świąt. Dnia 31-03-2018 20:31:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca POL ________________________________________________ Ma…
Panckami to i tani lot, ale nie zmienia to faktu, że bilans mówi sam za siebie Czasem się poskanujemy, ale myślałem, że Ty bardziej cicho i spokojnie a tu pokazujesz, że jak pacniesz to konkretnie Przetapiaj czy tam w eko jak wolisz.