Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 328.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobrze to wyczailiśmy, aczkolwiek myślałem, że będą jakieś rozrywki wokół Złom zebrany w całości, musiałem wziąć poprawkę bo słuchy mnie doszły że Selenka poziomkuje czasem Widząc na fali starania obrończyni, w pewnym momencie zrobiło mi się żal, ale doświadczenie nauczyło że nie warto zawracać bo nauka żadna wtedy i wniosków się nie wyciągnie. Mimo wszystko po wymianie zdań obiecałem zrobić jej nowego mona ACS- jest inne niż BFS- jest St- jest zysk- jest PZ- jest Dobrze przeprowadzona akcja. Ja…
-
Cytat od @ncymon: „Ważne, że farmienie skuteczne Ja ostatnio wysłałem fsa na napadaj, więc czasem się zdarza Graty, lataj i buduj! ” No ta, a nie długo będziesz surke teleportował. Ten jaskiniowiec kusił i kusił, ale ciągle ot dziwnie po starcie zawsze się logował. Czyżby tym razem obserwacja z drugiego konta zawiodła ? No ale kogo to, ważne że miodek trafił do odpowiedniego Misia
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
endriuu - - Starcia U68
PostNa początku to graty ACS. Bez względu na to kto co komu zrobił, bardzo gratuluje, mało widać zgrania, mało akcji grupowych, floty narosły to każdy solówki wali bo daje sobie radę, nie to co kiedyś, trzeba było się zebrać w 5 żeby obić/ubić jednego Będąc blisko sytuacji widziałem to i owo, przyznam że sam kiedyś liczyłem czy by tego nie zrobić, ale marnie mi to wychodziło... Na koniec 2 sprawy. 1. Recki zlamione, wiecie o tym wszyscy ale przy każdym RW gdzie jest wiadomo odpowiednio wcześniej jes…
-
gringo [AVALON] & General [AVALON] & Butch [AVALON] & PPG [AVALON] vs pley [GORNICY] 7291,74 %
endriuu - - Starcia U68
PostMówiłem, że się uda. Fajnie wyglądają takie sojuszowe akcje, ale następnym razem dajcie znać wcześniej, to może uda się pomóc, bo nie raz człowiek nie ma floty pod ręką Pokazaliście publicznie swoje floty, to teraz pilnujcie ich, bo kąski niezłe No i postawcie jeszcze trochę co by następnym razem udało się przebić.