Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Witam. Znudziły mi się bfsy Przed weekendem Rollo podrzucił skana bunkra tego pana czego efektem było ostatnie ST. Lecąc zerknąłem na fale a tam leciała owa flotka ale na stacjonuj:) Liczyłem na to, że po prostu z powodu dość wczesnego dolotu obrońca może zaśpi i nie odbierze Jako, że SAD postanowiłem zaprosić Rollo do zabawy w końcu ktoś pierwszego ACSa musiał zrobić, a kto jak nie ja ? Pozdrowionka dla znajomych, sojuszników DoF i PN, buddy, dostawców paliwa no i dla kobitek Selene, Zygunia, D…
Widzę, że nastawiasz się konkretnie na miano złomiarza w tej edycji SAD No ale niektórzy śpią a niektórzy złomują. Efekty widać wyżej. Zysk z górnej półki
26-05-2018 12:45:27 Andre [Ciri] - 1609.41% Dnia 26-05-2018 12:45:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor General [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca hellguardian ________________________________________________ Mały transporter 1.611 Duży transpor…
Żebyś nie miał za nudno we wlatywaniu w kolejne to od czasu do czasu przyda Ci się skok ciśnienia Nie wiem czy nie zacznę Ci * celowo robić żebyś się nie nudził i nie stracił czujności
Chyba zaczynam się bać otworzyć lodówkę Mam nadzieję, że te wszystkie zyski pakujesz we flotę bo zdecydowanie z większą będziesz miał większe możliwości
Lubię takie wiadomości od obrońców chwilę przed daniem głównym To tak jakby zapowiedź nieuniknionego. Ale z pryszczami tak jest, nagle się pojawiają i tak samo nagle znikają
No i dobra. Coś do przodu jest. Na kilka latawców będzie a koszt lotu zdecydowanie mniejszy niż oranie bunkrów Ale ja proponuje, na razie tylko proponuje...coś grubego zorganizować.