Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 59.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Top 2 ACS Uhtred of Bebbanburg [DRACARYS] & DeeFJot [DRACARYS] & oddam_oddam vel Lubie_Piwo [DRACARYS] & magic [DRACARYS] vs. Edek Kisiel [REC] ~ 5956.52%
pudel - - Starcia Himalia
PostObrońca noob kolejnego złoma zaliczył hahahha gratki panowie
-
TOP 1 ACS OBRONA Edek Kisiel [REC] & podglaznik [REC] vs. synek & bobiczeq [CSA] & Kusy [DRACARYS] & magic [DRACARYS] & Gadzilla [DRACARYS] ~ 6118.42%
PostGratz! Sledzilem z zapartym tchem co się dzieje i co mogłem to pomoglem
-
Nowe Uni i AM
pudel - - Zadawanie pytań
PostJa pitole na 500k anty pracuje jakieś 30 minut stać mnie więc proszę o info ile kosztują pełne magazyny
-
Nowe Uni i AM
pudel - - Zadawanie pytań
PostWitam, Mam zamiar zaczac grać na nowym Uni ale jako że mam kasę nie będę się tlukl z resztą stąd moje pytanie ile będzie kosztowało mnie uzupełnienie wszystkich magazynów na 100%? Jeżeli można to chciałbym wiedzie osobno metal kryształ i Dex. Z góry dziękuję Wasz pudel
-
TOP 1 ACS- Viserion [DRACARYS] & GramBoLubie [DRACARYS] vs. Undisputed ~ 1508.94% - PART 2
PostPożegnanie? Gratki i przetapiaj
-
#8 John Snow [Winter] vs. lucky666 [REC] & Ojciecmateusz [GSR] ~ 163.88% !!!!!OBRONA!!!!!
PostGratki wlotu a dziwne akcje obrońcy obserwuje dziennie z zielonymi
-
Pudel [Winter] & Viserion [Winter] & John Snow [Winter] vs. Spaniard [ZLY SEN] ~ 517.59%
PostDzięki za lot Pozdro dla obroncy