Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hefi mowilem zebys lecial ze mna to teraz steka zazdroscisz :p
-
Nie można zacząć grać.
BlackDeath - - DiD Fenrir
PostNo przez nowego "fejsa" jakoś zacząłem. Dzięki Panowie i do przodu.
-
Nie można zacząć grać.
BlackDeath - - DiD Fenrir
PostCo się dzieje , że cały czas jest po wciśnięciu GRAJ powrót do Lobby, człowieka tu nie było tylko 12 miesięcy i ie dają pograć...
-
Powrót do Lobby
PostNo słabo to wygląda. Niby otwarte a zamknięte. To tak jak niedziele niehandlowe.
-
No spotkała mnie kara, ale musicie wiedzieć szanowni państwo za co Dnia 10-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Black Death [ZLY SEN] ________________________________________________ Duży transporter 2.222 Bombowiec 3.333 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ciooomzeeek [KOLT] ________________________________________________ Mały transporter 1.115 Duży transporter 1.113 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 7 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 11 S…
-
Pozdro dla Honora, Smerfetki i dla tych, którzy mi pomagają w potrzebie. Po dzisiejszych udanych farmingach, jeden z idaków, którego farmiłem moon po moonie i planeta po planecie nagle coś podstawił Nie wiem co, gdyż bitwa zakończyła się w 1 rundzie :P, pewnie jakieś sondy, czekam na wstawienie steka co moja farma podstawiła. Tak czy siak, musiałem szybko nadrobić straty, więc pojechałem po sojuszniku wyżej wymienionego idlera, a później z przypadku trafił się ten oto obrońca. Życzę odbudowy sob…