Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 161.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
postaram sie nie plakac, stalo kolega zapomnial i boom, procent sie zgadza wiec nie placzemy... gratuluje!
-
Nowe zagadki Lamy
Postza trudne jak dla mnie za duzo piwa mi wysyales lama ;/ i nic nie kumam
-
Cytat od zielu75: „Źle nie jest bo starcie nasze co zresztą było oczywiste , że tak będzie a ze zbiórką się liczyliśmy ” Takie pytanie poboczne? Skąd zielu wiedziales ze starcie bedzie wasze ? Masz dostep do milisekund z servera ogame ?
-
Bandit dzieki za gre razem w ostatnim miesiacu, bylo fajnie a moglo byc jeszcze lepiej (moze na innym uni). Powodzenia w realu z zona Pewnie jeszcze cie zobaczymy na jakims innym uni. Pozdro i trzymaj sie, najlepiej piwa :P Cytat od kuropatwa: „Wszystkiego dobrego Panie Lamo, jeszcze raz pochwalę pomysł na grę i na 100% przy moim zakończoniu go spapuguję Czy teraz możemy się dowiedzieć kto jeszcze leciał?:P ” Na pewno LSD lecialo tuz za wami a o 3 grupie nic nie wiem. Wyszlo jak wyszlo co widac…
-
Cytat od kuropatwa: „Cytat od Perez_Uni_38: „wow 135k reckow zlomu co to za lamy stuknely ?:D nam wychodzilo mniej... graty komukolwiek to siadlo i recki zgrane... ” No tak, to na pewno Twoja przerażająca flota tak przeważyła W każdym razie wszystkiego dobrego Lamo Bandyto, tchnąłeś w ogame ducha ze starych lat gdzie bardziej liczyła się zabawa! Myślę, że wszystkim się podobało ” przpraszam kurko juz nie bede heheszkowal, nie wiedzialem ze ukreyl jeszcze mase floty
-
Cytat od piwofil: „Cytat od Perez_Uni_38: „wow 135k reckow zlomu co to za lamy stuknely ?:D nam wychodzilo mniej... graty komukolwiek to siadlo i recki zgrane... ” A bo tam jeszcze wracało jakieś 120k statków na schowanym slocie, to pewnie dlatego. Tak jak pisałem w ostatnim punkcie w walce będzie brała moja "CAŁA" flota i tylko ona. ” Hahahahaha oj nie ladnie nie ladnie ale podpucha :d
-
Witam, Lot na nieodebranego FS -- akcja dziwna bo w trakcie lotu ktoś mu robił * w rożnych miejscach wiec ryzyko było ze coś nie wyjdzie. Niestety zabrakło recków na całość a kolega się obudzi tuż przed moja zbiórką i odrazu za wiosła dorobił ich najpierw 400 potem już ok 1500, ale najlepszy miód dla mnie na szczęście. Pozdrowienia dla wystawiającego oraz dla całego LSD. Dnia 18-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor masakrator [LSD] ____________________________________…
-
gratuluje. @Mati wojna jeszcze trwa wiec nic nie jest przesadzone
-
xx55xx-oddam
Posta Pan Gotrek aka SOSinio nigdy nie kupowal badz bral kont na pusha ?najpierw patrzcie na siebie potem na mnie :d
-
wow gratuluje LSP tak trzymac a teraz do wora sie pakowac