Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 161.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hmm na agnieszcze flota dalej jest sprawdz sobie w statach, no chyba ze sie nia puszne to nie bedzie, po prostu pilnowalem 3 konta i dalem urlop na moonowce bo za duzo tego bylo. Po oddaniu tego 3 konta elnietoperz je zezlomowal 1 nocy wiec wiesz mnie to rybka pisz tickety ile to ja mam kont, ja do niczego sie nie przyznaje mam pare tozsamosci w glowie i nie wiem ktora przejmuje wladze kiedy! mam na to zolte papiery. Nie pamietam ze na ciebie cos slalem ale skoro tak mowisz od miesiaca nie slale…
-
zawrocone kolonizuj to tylko ja potrafie wyliczyc wiec to pewnie fake albo push
-
Jestem przeszczesliwy graty malego rewanzu, bo ta lamka zasugiwala na to a teraz jeszcze urlop zapodal LSD zmiencie tag prosze.
-
Cytat od Gotrek: „Cytat od Perez_Uni_38: „wyliczone z pz na zawrocone kolonizuj mialo byc dzieki za zapro fajnie sie kiedys gralo na tym uni a teraz wieje nuda TOP5 ACS ” a chciałeś skończyc juz . Ps. gratki wlotu . Obrońcy wielkiego doku . ” Jka konczyc to tylko w twoich reckach, wiec jak mnie zlomniesz to bede krzyczal ze push bo to przewidzialem :d a ten post bedzie na to dowodem
-
wyliczone z pz na zawrocone kolonizuj mialo byc dzieki za zapro fajnie sie kiedys gralo na tym uni a teraz wieje nuda TOP5 ACS
-
xd jaja jak berety, kazdy wie ze to push.... wiciu nic do ciebie nie mam ale powiedz jak bylo na prawde,,, chcesz to i tobie oddam moje konto na zloming bo sos nie chce
-
Gratuluje jesli jest czego.... Sam utrzymywalem to konto przy zyciu i nie przypominam sobie skanow czestych od wicia a juz tym bardziej od hammera lamki.... Konto oddane po 12 godzinach w ST nowy rekord w soju.... Zwykly push szkoda ze ja bylem odpowiedzialny za to konto.. 23:31:30 powrot mojej floty z fsa na moon w 1 gali kto chce niech mnie zezlomuje.. pozdro i graty
-
spoko raa wymyslil to i Raa zmieni powodzenia w przyszlosci i do nastepnej wojny
-
Bardzo mocno lubimy od tylu :), moze polecimy na kogos innego zebyscie nie pekali lol.
-
jak juz tu jestem to napisze tak. DesperaT vs. Patogen 656.1% Atak na księżyc22.02.2018 05:02:27Od: dowódca flotyTwoja flota z: Księżyc [3:125:12] dotarła do księżyca planety Tebe [3:125:9]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu.Szansa na zniszczenie księżyc…
-
jak dla mnie to korona i lsp oddala walkowera wiec nasza wygrana, chyba mozna zakmnac temat....
-
Cytat od NalewkaBabuni^^: „Że ludzie jeszcze wierza w milisekundy na ogame m_smile.gif , pozdro dla nich nie ułatwiajcie im dajac linki biggrin.png ” a co jest jak nie milisekundy ? dlaczego mozna poslac 50 flot w 1 sekundzie ? i od czego zalezy kotra pierwsza ? Moderator Neferet:Poprawiony cytat i skrócone drzewko z cytatów
-
no gratki zlom pod dom, w sumie push pod dom :d wszyscy widzielismy ze wiciu siedzi w 5 gali ale Raa bardzo chcial sie zezlomowac no i sie udalo, teraz wasz ruch. szybka matematyka bo RAA moze nie ogarnia 4192,65 do 7640,67
-
Cytat od Raa: „ 1. System Procentowy z minimalnym progiem jego udziału 250% ” Cytat od VIGO: „łącznie 301,66 % dla LSP i Koron ” Nie no wszystko sie zgadza ale nie sumujemy pojedynczych starc ale zabawa byla przednia