Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 82.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Adam525 fakt nie ukrywałem tego , bo bawiła mnie ta sytuacja z tym rynkiem i jak ludzie skakali po 1kkk dziennie ale to że moja moonowka nie dostała bana , a mogę mieć tam 1kkkkkkkkkkk surki która mogę rozprowadzić , dziwne że rozpatrują tylko topowe konta Pozdrawiam , każde stare Uni jest już skończone tyle w temacie
-
Co tu dużo mówić Adasko , graty lotu , z czego słyszałem flota stała parę dni ale kto tam wie , budujcie flotke żeby było ciekawiej
-
@Adam525 Konto oddane - konto zezlomowane i nie o siebie a sam osobiscie na niego polecialem:)
-
@kruchy1916 co tu pisac skoro GF nie potrafilo opanowac sprawy wystraczyl jeden click zeby wylaczyc rynek , a co do twojej aluzji "surowcowej" to pewnie lezy gdzies na moonowce na urlopie :). ps to tylko gra pozdrawiam:)
-
kolejny cel padl... graty
-
Szybkie Szo było ale znów ;/, Szo.
-
Graty , Szo dla Sojusznika !
-
no , ladna petarda pomalu topka sie kruszy
-
wow !! nic dodac nic ujac piekne starcie !
-
pare dni obserwacji , kolega przyznal ze zaspal , ale turbo anty recki zebral 3/4 zlomu ale za to 1/4 na pocieche dla mnie + mala dofarma z braku mt - Surowce: 6,539Mln, Łup: 50% Dnia 22-11-2019 09:39:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor God Father [BeKa] ________________________________________________ Okręt wojenny 850 Pancernik 3.390 _________________________________________ Obrońca bulcorz [ZWIAD] ________________________________________________ Mały transporter 3.610 Duży tran…
-
Dnia 13-11-2019 00:01:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor God Father [BeKa] ________________________________________________ Okręt wojenny 960 Pancernik 2.272 _________________________________________ Obrońca Zbk [FRYTKI] ________________________________________________ Mały transporter 1.600 Duży transporter 1.100 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 883 Okręt wojenny 315 Recykler 1.300 Sonda szpiegowska 53 Bombowiec 20 Niszczyciel 30 Pancernik 450 ___________________________________…