Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-54 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, Tego Pana musiałem sporo obserwować i trochę deu przepalić , żeby go dorwać. Dnia 29-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Poper_Oddam [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 16.699 Okręt wojenny 2.190 Pancernik 9.048 _________________________________________ Obrońca FlokiPl [EkoLamy] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Poper_Oddam [RedBaro…
-
Reaver [RedBaron] vs. Kraft [FenikS] 6239% Top 2 Solo + Nieśmiertelne 2 OW
Poper - - Starcia Uriel
PostPiękny procent, gratulowałem na Disco to i tu jeszcze raz gratuluję , dobuduj recków Pozdr
-
Pan Z Daleka [Scream] vs. B1TTOR [RedBaron] & Wiosna [BoSS] 15750% + 248%
Poper - - Starcia Uriel
PostPiękne starcie , gratulacje dla Was, zysk macie więc przetapiać i dalej cisnąć do przodu z tematem Pozdr
-
Witam, Nie wstawiam wszystkich RW na forum, ale top 1 wypada. Krótki wstęp co do starcia: Jakiś miesiąc temu ówczesnemu właścicielowi ściągnąłem księżyc, ale flota lądowała za ponad 1h , a co niektórzy zaspali. Po czym Paolo poszedł na urlop, wczoraj nowy właściciel konta ściągnął urlop i dzisiaj nie odebrał FS-a. Pozdrowienia dla sojuszu, ZJAW z Spicy, Wujo dzięki za recki, Dziubek za odpowiednią motywację sojuszu biggrin.png biggrin.png Efekt poniżej: Dnia 19-09-2017 --:--:-- następujące floty…
-
khz [RedBaron] & wujo [RedBaron] & Reaver [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Komandor Pirx [E-K-O] - 3000,46 %
Poper - - Starcia Uriel
PostWujo rozkręciłeś się, gratulacje dla Was Panowie i jedziemy dalej:) Pozdr
-
Reaver [RedBaron] & Poper [RedBaron] vs. Robin [BoS] 2186% + 21 Życzeń!
Poper - - Starcia Uriel
PostJeszcze raz dzięki za lot, zysk ładny nam wyszedł nawet , wstałem do innego celu ale co tam . Pozdrawiam
-
Witam, RW skan lot---> boom Pozdrowienia dla sojuszu, ciśniemy dalej . Dnia 11-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Poper [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 2.022 Pancernik 1.727 _________________________________________ Obrońca Juszczak [LEGION] ________________________________________________ Duży transporter 1.950 Lekki myśliwiec 2.103 Ciężki myśliwiec 1.924 Krążownik 1.335 Recykler 487 Sonda szpiegowska 68 Niszczyciel 7 Pancernik…