Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & Papa Midnite [SPACE] & Puper [RedBaron] & Maratonczyk [RedBaron] vs. Piwek [Minionki] & Sumi [Minionki] & Krucjo [Minionki] & Gru [Minionki] & Osama [Minionki] ~ 120.069,42%
Poper - - Starcia Uriel
PostGratuluję Minionką starcia bo fajnie 'uderzyło//Neferet' i za to, że jednak zebrali się do lotu , aczkolwiek sojusz Minionki wchodzi na nowy poziom hipokryzji, nie będę się rozpisywał ale każdy wie swoje. Podsycanie, rzucanie oszczerstwami bez żadnych dowodów w tym temacie to tylko jawne szukanie zaczepki. Szkoda, że tak wyszło - niedziela dzień lenia brakło pomyślunku z deka , taka gra - bawimy się dalej. Piwek wracaj z urlopu czekamy ps. Drogi Piwku sojusz chce mnie w pierwszej kolejności odbu…
-
B1TTOR [RedBaron] & Puper [RedBaron] & khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Dewey [Cazador] 48564.19% TOP 1 ACS
Poper - - Starcia Uriel
PostKonkretna akcja, przypomniały mi się czasy u12 i akcja na Malcolma - Khz będziesz pamiętał Pozdro
-
Cytat od Tori Black: „Osama... Tak ci tylko napomknę że jak wciągałeś konto wodzireja to graliśmy razem w soju oraz Chelmek i Wodzi to moi koledzy i z nimi rozmawiam wiec robisz z siebie turbo idiotę pisząc że oni sami się o ciebie rozbili (znam ceny ) Jeszcze hitem było jak wciągnąłeś konto Chelmka i ktoś z RB do ciebie napisał w tej sprawie, a ty odpisałeś że jesteś nowym właścicielem i nie wiesz skąd ta surka Brak pytaj jak można takie rzeczy pisać na forum wiedząc że na uni grają ludzie znaj…
-
Cytat od buleon: „Cytat od Reaver: „Nie obchodzi mnie czy wierzysz czy nie, widzę grono takich co są poza RB a wiedzą najlepiej co się u nas dzieje się powiększa + oczywiście trzeba się wypowiedzieć na forum, że "push". Tak, bo lepiej kupować deuter po 1:1 za kris z deuterówek, bo legalne to... ” Nie obchodzi mnie, co Cię nie obchodzi. Temat jest publiczny, a forum to jedna z niewielu możliwości reakcji na grę niezgodną z regułami. Nie tylko u Was. Tak jest po prostu wszędzie. Gracze metodą prób…
-
xKaMiKaZe [RedBaron] vs. koniec gry ----- 856 % 12 życzeń urodzinowych :)
Poper - - Starcia Uriel
PostGratulacje Kami, jak to mówią to była iska teraz czas na ogień. Pozdro
-
Witam, Tytułem wstępu - flota trochę obserwowana, nieodebrany FS, moja flota wisiała nad moonem 30min czekając na jej powrót. Były spore problemu z deuterem, na moonie miałem 20kk, a lot był przez niecałe 100US, i do tego jeszcze recyklery..także flota w takim , a nie innym stanie. Pozdrowienia dla całego sojuszu, kiedy coraz mniej chęci do grania, a i tak trzymamy się razem. Szczególne podziękowania dla Bitta za recki i za motywację sojuszowych cycuszków. Dnia 22-11-2017 --:--:-- następujące fl…
-
Mogę dodać że Shade parokrotnie latał na NewBegining, ale zawsze ciężko było się zgrać w czasie, jak zobaczyłem, że opóźniał atak to miałem zawrócić ale bałem się , że Nju nie zdąży . Co do spekulacji Krujo nie będę tego komentował, a raczej przemyśl za nim coś komuś zarzucasz .Jak to mówią nie polemizuj z ... bo najpierw sprowadzi Cię to swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem. Może ochoczo wypowiesz się na temat Pushera w Waszym sojuszu? Pozdro
-
trampek [Minionki] & Makrela [Minionki] & Czekoladowy [ Minionki] vs. Wujo [ Red Baron] - 4727,20% - Kontra
Poper - - Starcia Uriel
PostCytat od Czekoladowy: „Potrzeba nam silniejszego przeciwnika na 6 gali Niestety Bittor i Wujo to marne płotki Ciekawe czy ktoś podejmie rękawice? Chociaż to pytanie retoryczne..... balerony są bardzo przestraszone Makrelo Trampek ” Gratuluje kontry, a temu Panu trochę ogłady bo pewnie tylko flotę dołączył. Podejmuje rękawicę niedługo zawitam do układu Pozdrawiam
-
Dobry, Żeby nie było , że Balerony nie latają:) Pozdrowienia dla całego sojuszu, bo gdyby nie Wy to pewnie już bym skończył z tymi cyferkami . Dnia 30-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Poper_Oddam [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Okręt wojenny 3.274 Pancernik 15.450 _________________________________________ Obrońca Skotnior ________________________________________________ Mały transporter 12.138 Duży transporter 2.300 Lekk…
-
trampek [Minionki] vs pawel1000 [RedBaron] - 11280 % top 1 solo - do wojny
Poper - - Starcia Uriel
PostŁadne starcie i procent także gratulacje, ale z tej "słodkości" rzygam tęczą.. Przy wymianie sojuszników mała korekta - Osama:Ich Bin:Pan z Daleka - Top 1 Pusher Uriel. Pozdrawiam
-
xKaMiKaZe [RedBaron] & Poper_Oddam [RedBaron] vs. Kecalkoatl [JUoD] - 1786%
Poper - - Starcia Uriel
PostKami ładny procent , a zysk i tak mamy, a ubaw przy locie bezcenny Pozdr
-
B1TTOR [RedBaron] & PoProstuEmil [RedBaron] & Poper_Oddam [RedBaron] vs. Kecalkoatl [JUoD] - 3543%
Poper - - Starcia Uriel
PostDobry spontan nie jest zły, Bitt lecisz mi flaszke Pozdr
-
Witam, Historia RW krótka, BFS-->lot-->boom, obrońca się zalogował po ataku , pogratulował jak się okazało przysnęło mu się. Moje recki były porozwalane po moonach, tak więc zebrałem 27k recków, reszta w rękach obrońcy, miło się z nim rozmawiało więc życzę mu szybkiej odbudowy ma trochę na start. Pozdrowienia dla całego sojuszu !! Dnia 02-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Poper_Oddam [RedBaron] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55.032…