Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-170 z 170.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
stalo nie stoji Obrońca ostatnio troszkę przegina Słownie więc dokrecilem śrubę Cytat: „ Czatkloss - kloss można do was do sojka? - Abbadon Niestety nie sojusz Tag to grups zwartych ludzi znajomych tu niema nikogo obcego wiec sory - kloss to sie [mniam] - Abbadon Spoko - Abbadon Og to gra dla normalnyh ludzi a nie gimbazy wiec lepiej skończ juz bo szkoda konta - kloss o ty [mniam] mściwa - Abbadon Pozdro - Abbadon Gimnazja i dziecko neo - Abbadon Gimbaza - kloss [mniam] ” Szkoda konta brunera bo…
-
Antares
Postuni Umiera może ktoś pomyśli i zaproponuje jakieś UF ??
-
Raz dwa trzy i wrocilem Top 4 na uni zdetronizowane Przylecialo stało i nie stoji Wielkie dzięki dla bibka za zbiórkę i pomoc w obserwacji Obrońcy Szo Nawiąże kontakt z handlarzami dexu Pozdro dla całego Tag i reszty A teraz do rzeczy : Dnia 26-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor New Beginning [TAG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.823.284 Okręt wojenny 100.000 Pancernik 199.732 _________________________________________ Obrońca Arabc…
-
Widzę że i moja osobę się tu wrzuca nie chce być brany do tej dyskusji grałem na tym uni bardzo aktywnie poszedłem odpocząć na prawie pół roku teraz wrocilem na stare śmieci i konto kolegi z byłego sojuszu szpicu mnie nie mieszaj To że czytam forum regularnie nie znaczy że dam się wciągnąć w zbędna dyskusje Graty starcia i przetopu
-
kto z Was kochani pamięta... A i jeszcze robimy zlot pt. stypa u21????
Dominator 2 - - Wspominki
PostNajlepsza że wszystkich uni B-) pozdrawiam wszystkich z PFO i koalki B-) no i starych huntersow dolisty można dopisać aliena mentosa michael mayers i mnie Dominator 2