Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 170.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty jeszcze raz! Chwilą słabości niestety grypa złamała i zasnelem po tabletkach jak małe dziecko strata duża ale to tylko cyferki więc może po urlopie będę ten wózek pchal dalej przetopu życzę a sobie SZO

• super przetapiaj obrońcy SZO i powrotu do zdrowia !!

• no to jeszcze cos pozdro znajomych Dnia 10-02-2019 22:06:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TTD] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca szarancza ________________________________________________ Duży transporter 28.851 Statek kolonizacyjny 17 Satelita słoneczny 1 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 16.000 Lekkie działo laserowe 10 Ciężkie działo laserowe 10 Działo Gaussa 1 Działo jonowe 10 Wyrzu…

• I smyku rośnie sos jest zysk jest panckow przybywa obrońcy SZO jeśli z kolan się podniesie po takim złotym strzale

• stało to poleciałem pozdro sojusz znajomków i sojuszników z uni Europa kupie dex Dnia 10-02-2019 19:48:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TTD] ________________________________________________ Pancernik 500.001 _________________________________________ Obrońca troche_szkoda ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Duży transporter 13.525 Lekki myśliwiec 19 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 116 Statek kolonizacyjny 13 Recykler 3.035 Sonda szpiego…

• Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka Enty lot Rybki na mnie ale dziś już cuda zapomniał że leciał i wyszedł a ja posiedziałem troszkę dłużej Te kilka stateczkow szybko odbudujesz! Więc SZO za turbo postawę Naprawdę sympatyczny gracz! Rybka polecam się na przyszłość Pozdro sojusz! I znajomkow oraz TTD z uni Q Od Sandacza! " pozdrów ode mnie WSNR" Dnia 07-02-2019 20:59:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Mały transpor…

• Duże straty małe zyski nie tak Cię uczyłem push walić minimalizuj straty generuj zyski. Ładny lot coś wpadło dziś już masz 3paka zlomuj dalej zanim wszystkie push konta zablokuja albo stanel wróci i pokaże Ci jak grać obrońcy pakiet na odbudowę

• 2 osobowości jedna lubi majsa chce od niego konto franka druga twierdzi że majs jest samolubem bo mu go nie dał i teraz już go nie lubię no jak dziecko nic tylko szybko do mamy wyplakac się w rękaw a potem radzę już sobie zarezerwować termin bo NFZ tak szybko nie pomaga dla ułatwienia podam Ci namiary [ciach] Ja to robiłem ale już nie będę bo nie mam na czym ale już kończę grę na zawsze bo mi szkoda a 3 posty dalej dozobaczenia na innej uni bez medycznego wykształcenia stwierdzam schizofrenie Mo…

• Graty Starcia szkoda franka jedynie RW nie poprawne bo z tego co się orientuję znikło wam 2kk recy a macie bilans jak byście wszytko zebrali chyba nie za bardzo wypada takie oszustwa przy takim RW robić bo bilans wygląda inaczej i nie z takim zyskiem. Oczywiście gownoburza musi być bo ktoś ma w głowie kokotka (z języka czeskiego) no ale cóż poradzić. Franek SZO atakierom przetopu na nowe latajki

• Hehe wstawiłes to może i ja wstawię swoje chodź jeden legalny push na dzień starczy przetapiaj obrońcy SZO

• Po raz kolejny graty dobrze mieć takiego stałego dostawcę sosu. Graty a obrońcy SZO!

• Graty starcia! Zysk piękny! Szkoda kolegi ale praca to praca! A do reszty szczekajacych bez podstaw przychodzimy na nowe uni to aby się rozegrać trzeba poznać układy jak wyglądają galaktyki nowi sąsiedzi i styl gry np topowych graczy! Ciekawe jak wyglądała by wasza gra wchodzą na inne uni z silnym topem więc poczekaj a dopiero oceniaj. Obrońcy SZO agresorowi szybkiego przetopu Pozdro! Abbadon

• Teraz to i tak już wszytko za późno ja u siebie na uni FS nie robiłem 2 lata teraz muszę z top1 top 60 i przedemna wiele flot które mogą mnie zdmuchanac nie zostaje nic innego jak grać albo się poddać i skasować konto każdy ma wybór...

• I bumm lot na akty i zaczynamy pchać ten wózek Pozdro TAG Szukam dostawców Dnia 23-10-2018 21:16:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Admiral Artemis [TAG] ________________________________________________ Pancernik 448.232 _________________________________________ Obrońca Sandyk [W a M] ________________________________________________ Mały transporter 95.657 Duży transporter 28.399 Lekki myśliwiec 81.992 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 40.925 Okręt wojenny 14.959 Statek kolonizacyjny…

• No to dzień dobry Abbadon Pozdro TaG Dnia 23-10-2018 18:49:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Admiral Artemis [TAG] ________________________________________________ Pancernik 451.286 _________________________________________ Obrońca Lima [W a M] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 196 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Admiral Artemis [TAG] ________________________________________________ Pancernik 448.232 ( -3.054 ) ______…

• Dorzucę gracza już na emeryturze ale aldarisa zaczął jako swiezak ktoś kto dopiero się uczy a doszedł do top 2 i tym swoim zaangażowaniem zasługuje na takie wyróżnienie a pomyśleć że nasza znajomość rozpoczęła się od próby zdjęcia mu monów

• I cyk cyk... Pozdro TAG Dnia 13-10-2018 23:48:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca ravik01 [INNI] ________________________________________________ Mały transporter 19.000 Duży transporter 21.729 Lekki myśliwiec 2.864 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 31 Recykler 1.076 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 333 _________________________________________ Po bitwie... Agre…

• Szkoda ze 1.5kkk surowca obrońca zdążył zabrać ale za honorowe zachowanie w stosunku do pz graty i szybkiej odbudowy a ja dalej pcham ten wózek Pozdro TAG Dnia 09-10-2018 21:08:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Okręt wojenny 161.290 _________________________________________ Obrońca guffcio [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 4.974 Duży transporter 80.088 Lekki myśliwiec 4.542 Ci…

• I znów coś weszło Dnia 09-10-2018 08:45:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Marshal Neutrino [ATL] ________________________________________________ Duży transporter 1.086 Okręt wojenny 30 Recykler 63 Bombowiec 30 Niszczyciel 30 Gwiazda Śmierci 15 Pancernik 300 Wyrzutnia rakiet 4.000 Lekkie działo laserowe 1.423 Ciężkie działo laserowe 254 Działo jonowe…

• Akcja typu no nie może się udać przecież jest aktywny a jednak się udało szczegóły dla siebie i sojuszu obrońcy SZO pozdro TAG Alda muszę trzymać poziom Dnia 08-10-2018 20:59:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 391.551 _________________________________________ Obrońca abracadabra [OGS] ________________________________________________ Mały transporter 115.753 Duży transporter 31.750 Lekki myśliwiec 120.977 Cię…