Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 170.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• no i pięknie szkoda ze troszkę sosu zabrane ale jest na plus top dalej taki prezent od Abbiego na Święta:)

• [url]https://www.youtube.com/watch?v=uCeqmPgRmUs[/url] Wesołych Świat klasyka w tle to lecimy pozdro Sojusz:D obrońcy SZO Dnia 13-04-2020 09:45:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AbbaDon [LPZ] ________________________________________________ Pancernik 113.625 _________________________________________ Obrońca PanNaK [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 5.069 Duży transporter 2.266 Lekki myśliwiec 300.076 Ciężki myśliwiec 104 Krążownik 20 Okrę…

• nie za bardzo uśmiecha mi się wplątywać w ta gównoburze ale coś dorzucę. chari mówisz ze skanowałeś mogłeś lecieć reckami, jasne 200 us w 25 minut nierealnie bo tak poszedł Twój skan, tak widziałem na fali jak Twój skan leci odrazu po skanie jabola żeby wysłać 500k rekinów 200 us trzeba mieć wystarczająco dużo dexu i jaj by nie bać się kontry. z jednej strony nam gratulujesz a w innym poście zarzucasz kupno konta wiec tez się określ może jednoznacznie. trafimy i Ciebie to będziesz się tez tłumac…

• zysk jest i do przodu obroncy SZO

• [url]https://www.youtube.com/watch?v=1CurN2Fg-2E[/url] uciekliśmy ulem bo się boimy ... nie porostu wolimy latać z zaplecza:) mówiłem gdzieś komuś kiedyś coś ze mam jeszcze kilka zagrywek w rękawie historia ma swoje wzloty i upadki miało to się stać tydzień temu ale inceq poszedł spać nie informując nas o tym:P no ale co sie odwlecze to.... akcja zaplanowana od początku do końca no może poza tym ze nie spodziewaliśmy się ze obrońca nie zobaczy straty mona gs wpadły 04:50 a Rybaczek zalogował o 5…

• haha tag jak tag wiadomo o co chodzi pozdro pijaki niestety dofarm nie wszedł bo obrońca sie lognol i zleciała mu dryga cześć floty a szkoda Dnia 30-03-2020 14:03:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AbbaDon [Szwadron] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca PanNaK [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 17.571 Duży transporter 20.087 Ciężki myśliwiec …

• a wiec: za górami za lasami w czasie kwarantanny .... pierdu pierdu Grigorek przyleciał mi do us o 20 co zauważyłem i domyśliłem się co będzie się działo wiec szybki misterny plan który przyniósł spodziewany efekt który widać poniżej dzięki całemu sojuszowi za wsparcie i towarzystwo dzięki Jabol za zaufanie i zabawę do końca. obrońcy SZO mimo ze z powodu szoku jeszcze milczy kupie DEX pozdro od JABOLA "no to 2 połowa trafiona pozdro NFZ lecimy dalej dzięki za akcje Abi dobre wejście smoka " Dnia…

• Sie nam % posypaly a mowilem ze spyryt lepszy nierozcirczony i odrazu ofekty pijemy dalej graty Tomek obroncy Szo

• I co ja moge napisac Jabol Tys jest Noob o 3 to juz Tys powininien spac i cieszyc sie calym grigorem w reckach ale ile Cie trzrba namawiac no noob i alkoholik! Brzydzę sie alkoholem i alkohokikami beee a tak omijajac wszyyko ladne starcie procent zacny obronca ze zdrowym podejciem bawimy i gonimy sie dalej pozdrooo

• jak na bunkier zysk przyjemny baw sie dalej :Dobroncy mniej wiary w bunkry szo

• graty n:) top na latajki

• dzięki za pozdro piękny strzał bawimy się dalej przetapiaj mam cel by Cie szybko dogonić wiec wiesz obrońcy SZO

• pozdro sojusz i ziomeczkow bylo i nima obrońcy SZO za postawę Dnia 09-03-2020 16:46:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AbbaDon [NFZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 16.591 Reaper 2.930 Pancernik 27.151 Krążownik 11.097 _________________________________________ Obrońca Karitas One [SWISTAKI] ________________________________________________ Mały transporter 4.547 Duży transporter 494 Lekki myśliwiec 6.258 Ciężki myśliwiec 33 Krążownik 5.694 Okręt woje…

• cannn Ty sobie grabisz obroncy SZO!

• tym razem nie zapomnę DZIĘKI CHILLL za konto! pozdro sojusz i znajomków bawimy się dalej. obrońcy SZO Dnia 06-03-2020 09:54:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AbbaDon [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 22.607 Reaper 2.938 _________________________________________ Obrońca GLENTORAN [PFT] ________________________________________________ Mały transporter 12.880 Krążownik 4.039 Okręt wojenny 2.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4.000 Sonda szpiegowska 1…

• dzięki Chill nie miałem okazji podziękować wiec chociaż tu to zrobię DZIEKI!!

• na dzień dobry nowym sojusznym ! pobawimy sie dłużej mam nadzieje:) pozdro NFZ! Dnia 04-03-2020 22:15:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AbbaDon [NFZ] ________________________________________________ Bombowiec 4.775 Niszczyciel 4.945 Reaper 2.947 Lekki myśliwiec 65.000 Ciężki myśliwiec 6.336 Pancernik 21.736 Krążownik 9.869 Okręt wojenny 16.840 _________________________________________ Obrońca adams4 [szajba] ________________________________________________ Mały transporter 105 D…

• Z tego co widziałem to grał już wielokrotnie no ale przypuszczenia zawsze mogą być dzięki

• a tak niewiele braklo graty wyczucia i szkoda ze nie doleciałem szybciej obroncy SZO

• pozdro TTD i dostawców Dnia 01-10-2019 19:28:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TTD] ________________________________________________ Krążownik 501.474 Okręt wojenny 400.000 Pancernik 458.567 _________________________________________ Obrońca mlody ________________________________________________ Mały transporter 313.909 Duży transporter 123.529 Lekki myśliwiec 460.675 Ciężki myśliwiec 33 Krążownik 70.768 Okręt wojenny 26.964 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 40.508 Sonda s…