Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No piknie A jeszcze wczoraj w rozmowie ze mną Piotrek jakoś tak mówił - "wysyłam wszystko na 2-dniowy FS i pierdzielę, chory jestem, zdycham..." Ty stary oszuście! Ale niech tam - gratulacje Ci się należą A obrońcy, cóż - kolejnego żmudnego zbierania na następną flotę lub końca nałogu - co tam woli

• Gratulacje procentu i "jaj", chociaż aż się prosiło przy tak długim locie, aby zsynchronizować recki - swoje lub sojuszników Ale w końcu gra się dla zabawy i adrenalinki i nie zawsze wszystko wychodzi tak, jakby się chciało A prawie 10k % to nie byle co, nawet na uni x 2

• Widzę Krystian, że ostatnio walczysz na 200% mocy floty Gratulacje oczywiście składam. Swoją drogą dobra taktyka - wiedzieć, kiedy flota wraca, ale nie wiedzieć jaka Joonior - prędzej czy później pewnie i tak byłbyś w reckach. Jak nie jeden rekin, to drugi by Cię zeżarł SzO oczywiście życzę, bo widzę, że ochota do gry jest, a to najważniejsze Teraz ciekawy jestem, kiedy pęknie granica 5k % w ST solo

• Rzadko się zdarza w sieci, aby osoba, która narobiła smrodu odzywała się z przeprosinami. Pisałem, że born to dno - teraz z lekka muszę zmienić zdanie. To co się stało, już zostanie. Chłopak młody - błędy w młodości się popełnia. Ale cieszy mnie, że publicznie, na forum przyznał się do tych błędów. I przeprosił wszystkich zainteresowanych. Dno w wykonaniu borna już było, teraz widać, że chłopak się zaczyna odbijać Poczekamy, zobaczymy - jak napisał Sowal za tym muszą iść czyny

• Panowie, odniosę się tylko do tego, co napisałem w DiD o czynach Riddicka - gdyby nie to, że kupował duże ilości antymaterii, to pewnie ban byłby wcześniej. Wielokrotnie zwracaliśmy uwagę na bardzo dziwne ST Riddicka, a niektóre z nich to po prostu była kpina. Wał ze slonicem był tylko puentą. Tak więc rozumowanie Geo jest poprawne logicznie. Ale ofc żyjemy w czasach, gdzie rządzą prawnicy, w związku z tym formalnie pozostałe ST są czyste Z przymrużeniem oka, jak kiedyś reklamy piwa bezalkoholow…

• Chyba pominąłeś ACS mój i Gibona na Drago - to powinno być TOP3 ACS

• W sumie wypada się wpisać, chociaż trochę późno. Atak z zaskoczenia - nikt się nie spodziewał tak szybkiego banika. Ja na urlopie (prawdziwym, nie w grze), a tu telefon od Piotra. Fart nieziemski, że akurat wróciłem z plaży do hotelu. Dexu niestety brakowało, ale tu po raz pierwszy przydały się udogodnienia wprowadzone przez GF - handlarz złomu, rynek surowców i dex się znalazł Później to już tylko egzekucja... Drago SzO - to tylko gra, a Gibon ją mistrzowsko opanował

• No, nareszcie jakiś fajny procent - szkoda trochę, że na Asgardzie, ale takie życie Asgard, powodzenia w realnym świecie, chociaż ciągle mi się wydaje, że na u68 jeszcze grasz Piotruś, przetapiaj na eko i badania, bo floty masz już dość Z powyższych pyskówek odniosę się tylko do domniemanego strachu Gibona o swoją flotę i puszczenie jej w kilku slotach. Jakby ktoś nie zauważył, to ja też jestem w układzie, gdzie zdarzyło się bum I w czasie robienia tego ST byłem "pod parą" jakby jakieś niewidzia…

• Cytat od ^Czapek^: „Laska ale spokojnie Pisałem już to chyba gdzieś Gibonowi. Przeczytaj, zaciśnij zęby i olej... Choć piszesz sensownie i argumentów masz sporo oraz nie używasz za dużo epitetów widać, żeś chop na poziomie Aczkolwiek nie ma co już roztrząsać sprawy. Oddaliście konto, szlak je trafił, że tak powiem więc zapijcie, zagryźcie i idźcie spać Co do tego zatwardziałego Ślązaka... To albo za mało z nimi przebywasz albo jeszcze się nie nauczyłeś co by taki powiedział, bo tekstu w stylu "a…

• Cytat od E-l-e-S-s-a-R: „ps jeżeli chodzi o sytuację z Harvem i pw do Laski; owszem zadeklarowałem oddać konto prawowitemu właścicielowi(mimo iz konto zdobyłem w uczciwy sposób) i zrobił bym to ponieważ jestem honorowym graczem.Napisałem nawet do niego pierwszy. Harv miał się odezwać w niedzielę-nie zrobił tego.Natomiast dopiero we wtorek popisał się komentarzem na poziomie Niech no zacytuję; 'Szkoda, że na skradzionym koncie śmieciu' Cóż, wiedz teraz jedno,na złość Tobie i pro złomiarzom konto …

• Cieszę się z tego RW, bo za jednym zamachem mamy parę spraw załatwionych: wojna, TOP1 ACS, prztyczek w nos dla oszusta. I do tego dobra zabawa w doborowym towarzystwie Harv napisał swoje odczucia na temat Elessara i ja niestety potwierdzam, że ten człowieczek jest totalnym dnem. Odszedł od nas parę dni po otrzymaniu konta, bo niby taki honorowy i nie podobał mu się STek z Czapkiem w roli głównej. Tymczasem wg mnie wziął sobie po prostu konto i tyle, bo mu tak pasowało, a to był tylko pretekst - …

• Graty wlotu Webber, masz chłopie jaja!! Szkoda, że nie weszło do końca to, co miało wejść, ale takie życie Przy okazji wymienisz stare modele latawców na nowe SzO życzę i Atakierowi, i Obrońcy Przy okazji muszę popolemizować z Kyrandem Chłopie, weź idź na kolanach do Częstochowy za ten fart, który Cię spotkał (a jak jesteś niewierzący, to walnij kielicha i wznieś toast za opatrzność). To tyle na temat lotu na Twe gąski, o którym już wszyscy zapomnieli jako o zwykłym zdarzeniu, a Ty pewnie będzie…

• Trochę późno się wpisuję, ale wcześniej nie było czasu Gratki Piotrek TOP1 w złomach Jesteś TOP1 w pkt, flotach, więc i TOP1 w ST Ci się należało Konto było rzeczywiście u nas. No i co? Było, ale poszło w buraki - popularnie mówiąc. Więc skoro nie jest w shen, to trzeba potencjalnego konkurenta zdejmować, póki się nie zadomowił. Akcja udana, co widać również po ST z udziałem Grucora i Revoxa - Brawo! Nie jestem wszystkowiedzący, ale póki co nie widzę żadnych baników dla uczestników tego ST, więc…