Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-67 z 67.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• despero to lama i owszem, bywa wysoko w statach ale to dzięki antymaterii, ale tak samo jak szybko zaczyna, to jeszcze szybciej kończy.... taki krótkodystansowiec, bądź sprinter jak to kobiety określają mu podobnych, tylko że w łóżku... Obrońcom wielu transów i szybkiego lotu na planetę GO... na waszym miejscu sam bym zagadał do GO i może by surka zamiast wędrować do nich została u najsłabszego z was...

• uni Libra - dyskusja ogólna

student87 - - DiD Libra

Cytat od Diet Coke: „Pol roku pozniej.... board.pl.ogame.gameforge.com/boar…ml#post16976750” hehehe jasnowidz normalnie mnie się tu podoba i będzie dobrze, to nie to co japetus już wymarł..

• a jednak się da!!! a tyle kroć nam wpierano i wmawiano, że się nie da i nie będzie (niczym POlitycy polakom, że będzie lepiej) Ja tam zamierzam grać i będę musiał ostro czatować na otwarcie, żeby się załapać na wolne miejsca

• znowu coś się wali z tymi czatami. zamykasz wyłączasz, a jak odświeżysz podgląd czy klikniesz inną zakładkę to się pojawiają na nowo... ale co najlepsze nic w nich nie widać co jest napisane

• przy wysyłaniu/odpowiadaniu na wiadomości sojuszowe jako domyślny odbiorca powinni być wstawieni "wszyscy" zarówno przy pisaniu ze strony sojuszu jak i w oknie ze skrzynki z wiadomościami. Gdy tego nie ma, często trzeba pisać po kilka razy to samo, bo człowiek adresata zapomni wstawić. [ciach] Moderator kruszynka:Wywalony cytowany post zatem i tu ciacham. Przypominam, że temat służy do zgłaszania błędów a nie dyskusji i offtopu.

• dzięki panowie za miłą zabawę w sumie to nie myślałem nawet, że tak się mój dzień dzisiejszy skończy jeszcze raz życzę SzO Igle i miłego odpoczynku na u

• a ja głosuję za zmianą bo taki duży przyznawany % sprzyja mocniejszym graczom właśnie temu, zeby nie wysilać sie i nie szukać flot... wystarczy, ze znajda małego moona i maja juz 400%, a drugi (słabszy gracz który nie może jeszcze mieć GS bo go nie stać na grawitony) musi sie ostro nalatać, żeby nazbierać chociaż200%... może być on dużo lepszym graczem niż ten co strąca moony, ale dzięki systemowi obecnemu staje sie on po prostu niezauważalny... co do ryzyka stracenia GS-a... faktycznie jest, al…