Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 67.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
miałem nic nie pisać, ale zastanawiam sie ile teraz trzeba zabulić za takie starcie, co mi spać z kolei nie dało... mi byłoby wstyd wstawiać taki push... niestety legalny, bo "Atakier" wyżej w statach
-
Ciap, ale ja się nie zwracam do Ciebie jako do GO, ale jako do kobiety z tym czymś, co sprawia, że faceci są bardziej ulegli itd... z resztą z godnie z powiedzeniem, że gdzie diabeł nie może ... Co do Arta, to on nie jest zwykłym GO, ale Community Manager czy jakoś tak i on jest odpowiedzialny za komunikację GF z Teamem, oraz graczami, ale nie tylko w jedną stronę, ale w drugą również... także jeśli ktoś może zacząć forsować taki pomysł, to kto jak nie on? Kwestia tylko jeszcze skutecznie przefo…
-
Oddawanie kont.
Postkoledze chyba chodziło o to gdzie może zamieścić ogłoszenie typu "oddam/zamienie" kiedyś było na to miejsce w dziale handel, ale teraz nie ma. ja zamieścił bym to w DID'ie?? chociaż nie wiem czy ktoś tam w ogóle zagląda... na allegro chyba jest większe zainteresowanie
-
Witam Miałem dłuuugą przerwę bo 2 lata i może się coś zmieniło, albo słabo pamiętam, ale: ogólna suma punktów = punkty ekonomia + pkt badania + pkt militarne powyższe wydaje mi się że kiedyś było zgodne z prawdą, a przeglądając dzisiejsze staty to to równanie jest nie aktualne... zamiast znaku = trzeba wstawić znak < Czy ktoś zwrócił na to uwagę? z czego wynika nadwyżka prawej strony równania?
-
próby moonowe
student87 - - DiD Yildun
Postczy na prawdę nie ma już chętnych w tej grze na wymianę próbami? Czy naprawdę do tego już doszło, że wszyscy mają moonówki albo wolą bulić anty za próby? Normalnie ręce opadają...
-
próby moonowe
student87 - - DiD Yildun
Postże nie ma nikogo chętnego na moona?
-
próby moonowe
student87 - - DiD Yildun
PostWitam szukam chętnego na wymianę próbami kontakt w grze nik: Bandit Universe edit: od kiedy to forum jest takie zryte, że połowa po niemiecku? chyba że coś jeszcze nie dopatrzyłem jak to poustawiać... ;/
-
brawo obi ładnych zysków, a skoro stocznie ci nie wyrabiają to prześlij część towaru do moich, bo stoją puste Obrońcy SzO
-
gratki ustrzelenia, szkoda ze sojusznika i odbiorce paliwa w dobrej cenie... Przetopu życzę staremu towarzyszowi broni, a zapakowanemu sojusznikowi odbudowy P.S. Rabatu na paliwo nie będzie
-
załapałem się w ostatnich minutach co tu dużo pisać, stało i nie ma, do tej pory sąsiedzi mnie ubiegali często, a dzisiaj ja ich ubiegłem i mam pozdro dla całego sojka i znajomych, oraz dla BROWARka za dreszczyk emocji na powrocie recków i zmuszenie do liczenia ewentualnych zysków i strat, ale wszystko się dobrze skończyło, Dnia 15-02-2016 11:51:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aragorn [BOKS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 72 Ciężki myśliwiec 3…