Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 67.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nie tylko jego zezłomowałeś... to był jeden z moich błędów... ale fakt podejście zdrowe. ja gdyby nie to ze żona pojechała do teściów to też mógłbym sobie pomarzyć o takim sprincie jaki tu był... podsumowując było fajnie i czekam na następne takie uni edit: chyba jeszcze nigdy w życiu nie czułem się tak wylatany jak po tych dwóch tygodniach...
-
Cytat od jEczMniej: „ Sprawa numer 3, wszystko co zostalo online to ghost acc (ich czy graczy bez znaczenia, ani przez chwile nie bylo tu 100 online) aragorn,lord pac, pasti,pak,pasta,cios, preton,apfelstaf,ksiadz i inni (glownie zakon,csm,ant) ” nie wiem co brałeś, ale od mojego nicku to się odpiórkuj... ja dobiłem się w ostatnim momencie na top 20 i jestem z tego powodu zadowolony. nie zainwestowałem nawet złotówki, a tylko swój czas... i uważam że na tyle błędów co popełniłem jest super. Nast…
-
Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Cytat od rpk: „Cytat od Starrk: „Antymateria ” Nierealne 1kk surowca w antymaterii wychodził jak ostatnio patrzyłem chyba 1kk anty więc to nierealne. To dobrze przemyślany push. Prawdopodobnie zasilenie surowcami z kilku silniejszych kont więc nie ma bana i dopalacze na szybkie wydanie surowców. ” Nic nierealnego. Mógł kupić masę AM na evencie,przetopił co dostał z innego konta. Wysłanie z silniejszego konta na słabsze to nie przestępstwo. Wszystko jest możliwe przy tak…
-
jeśli tak sprawdzacie jak na pozostałych uni to jeden gracz mógłby spokojnie zdobyć 5 nagród... @kasai nie chodzi mi o sprawdzanie jak ktoś zgłosi i położy wszystkie dowody na stole (chociaż i to czasem nie pomaga), ale o rzetelny przegląd z własnej inicjatywy teamu. a o co mi chodzi? może ktoś mi inny wyjaśni jak gracz mając wczoraj rano ~140k pkt dzisiaj rano ma 363k pkt? eko ma przeciętne, floty w zasadzie też nie miał, nie latał, nie kopał, nie miał w czym surowcy kitrać, i nagle taki skok..…
-
jeśli mam być szczery to obserwując to co się dzieje w statystykach to przed przyznaniem nagród każde konto w strefie nagradzanej powinno być prześwietlone pod kątem uczciwości gry... bo jak ktoś nagle ni z gruszki ni z pietruszki podwaja swoją ilość punktów w ciągu kilku minut to jest to podejrzane bardzo... i jeśli nie jest to uczciwy przyrost to nie powinien dostać nagrody... @Art można na ciebie liczyć w tej sprawie?
-
witam historia trochę dziwna, ale starcie jest wczoraj wypatrzyłem na fali jak kolega się pushuje więc postanowiłem mu z rana pofarmić kolonie. po pierwszym wlocie się zalogowal i ruszył na mnie. zostało tylko policzyć i czekać. do końca myślałem że zawróci a on doleciał. efekt poniżej. życzę mu powodzenia w realu Dnia 06-09-2018 09:28:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor WezToPoczuj [SPiRA] ________________________________________________ Mały transporter 34 Duży transporter 121 L…
-
próby moonowe
student87 - - DiD Dorado
Postjak w temacie. jest ktoś chętny? kontakt w grze: bandit universe
-
próby moonowe
student87 - - DiD Yildun
Postwymienię próby nik - bandit universe
-
o i tu to RW pasuje, a nie jakieś linki na ogólnym do konwertera... Graty za zemstę i trzymajcie tak dalej