Dzieki za pozdro Aktualnie brakuje czasu zeby poskrobac sie po 4 literach...ale wkrótce znow dołacze do was..troche cierpliwości Gratuluje zaorania bunkra i zycze milego przetopu. Pokonanemu SzO...byle we flote
Brawo Gladi. Ładnie zaznaczyłes swój powrót. Bardzo przyjemnie sie ogladala tego STejka i czyta posty Pewnie juz sladu nie ma po zysku lecz mimo tego miłego spawania. Spoznione zyczenia swiateczne dla wszystkich. Pozdro
no Tosiak to teraz pokazales pazur. Gratulacjone piknego starcia no i zysku bo az gul skacze. Magazyny zapchane to teraz przetapiaj i buduj przewage. Graviemu SzO
Na tej pustyni kazdy farming cieszy a tutaj ładny Stejk ubiłes. Zysk przyjemny wiec na plus. Miłego spawania. Pokonanemu SzO zeby nas nie zabraklo tutaj.
patrzac na konfiguracje nowych uni w innych krajach to az zazdrosc bieze bo naprawde maja ciekawe opcje tylko u nas taka pedaliada...9 gal R.I.P AQUARIUS
Chwile mnie tutaj już nie było więc trzeba się przywitać... Wyskaniłem to pikne coś ale Gravi się jarał tu i tam wiec spokojnie czekałem i lukałem....a później zapomniałem bo zajołem się kimś innym Przy robieniu fs-ów nawinął mi się skan i pomyślałem, że lukne co słychać....hmmm zero ruchu zero akt myślę zapomniał? zbyt piękne by było prawdziwe bo juz kilka razy pilnowałem tą flotke i zawsze zabierał. ...skan...stoi szybki telepek i ogień i takim o to sposobem pomogłem Graviemu dobić kilka pkt d…