Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.
-
graty przetapiaj na zabawki obrońcy pakiecik
-
witam wszystkich w szczególności sojusz WWO oraz wszystkich znajomych co do starcia Logan dzień przed starciem prosił mnie czy pomogę w obronie bo loci jak wraca z urlopu zaraz atakuje go i po tym szybko ucieka na urlop - wszystkim wiadomo z jakich przyczyn obiecałem mu że jak da znać a będę miał dex to pomogę i tak tez się stało tylko braki w deuterze spowodowały brak podniesienia niszczarek lub większej ilości pancków tak że straty moje spore ale złom zabezpieczony szkoda tylko że przez brak d…
-
graty grałeś kiedyś na u 58 DarthMario.
-
cóż tu dużo o starciu napisać minutki się zapaliły skan i szybki lot obrońcy życzę więcej pilnowania fs pozdrawiam sojusz oraz wszystkich znajomych oraz nasze puste unii Dnia 10-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jery36 [WWO] ________________________________________________ Mały transporter 7.144 Lekki myśliwiec 162 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 166 Niszczyciel 26.240 _________________________________________ Obrońca kojot ___________________________________________…