Cham i prostak jesteś - ustrzeliłeś, obrabowałeś i sobie wróciłeś do siebie - jak gdyby nigdy nic... Gratki - zwłaszcza wytrwałości w lotach na logujące się ciągle farmy
Czy dobije do 100 st? Zapytaj raczej do ilu-100 ST! Gratki, dawaj i się nie poddawaj - już takie farmy zaczynają mieć floty na ST, że spokojnie ogarniesz następne cele
Współpraca się opłaca Dobrze jest mieć komu dać cynk - nie boli że ktoś obcy ubije cel... Dobrze jest mieć od kogo dostać cynk - zawsze to jakiś profit Gratki, dla Was obu.
Szacun, taką postawę się chwali! Nikt dobrze na tym nie wyszedł, ale Szejd chyba jednak trochę lepiej Odbiłeś sobie pewnie od czasu tego STejka już nie raz
Coś pięknego Panowie - flota obrońcy ogólnie widywała coś poza FS? Sco - masz wyczucie... Zawsze w odpowiednim miejscu Pierwszą 50 masz - czekam na następne!
Pan ze wschodu przyjechał ciężko pracować, żeby zarobić na chleb dla rodziny (i kurtyzany dla siebie), a Ty go tak tu... W denko... Gratki - krążki rób!
Odgrzewam kotleta, bo nie miałem ostatnio czasu tu pisać Gratki Dillu, gratki Sco Jakoś bardzo mi się mordka cieszyła, jak widziałem serię tych ST. [ciach] Moderator Neferet:Prowokacja