Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
stega - - Starcia Xanthus
Postgratki wjazdu! Zysk piekny a % jeszcze ladniejszy Obronca na urlopie wiec czego tam sobie zyczy
-
Vito Corleone [Heheheee] & Graczyk [Heheheee] & liquid [Heheheee] vs. Brzoza ~1533%
Postwiecej z Toba nie polece...cala flote wtopilem Gratko wjazdu a obroncy powodzonka! EDIT: Neferet zostaw w spokoju historyjki!!
-
Hammer [LSP] & Wiciu007 [LSP] vs. elnietoperz [LSD] ~ 9540.24% TOP 3 ACS
Postgratki wlotu Panowie! % ladny, zysk jeszcze ladniejszy wiec topcie i sami nie dajcie sie przetopic Obroncy SzO!
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
stega - - Wojny Xanthus
Posttak...teraz tylko zmiencie tag i gitarka
-
OjciecChrzestny [Korona] vs. EdvinVanDerCleef [LSD] 6215,99% DO WOJNY + TOP 2 SOLO
Postgratki wjazdu! Zysk spoczko wiec jest co topic a ze do wojny to podwojne gratulacje. Zakladam, ze odbudowy nie bedzie - zatem obroncy powodzonka na innym uni lub w realu
-
Hammer [LSP] & TunczykWZalewie [LSP] vs. Nidos [ASO] 2928,62 % nocne liczenie z PZ
Postgratki wjazdu Panowie! Zysk spory wiec macie co topic nareszcie LSP pp odpowiedniej stronie po czarnym czwartku Obroncy SzO i wyciagniecia wnioskow z Waszego odbioru Jego FSa
-
Nie lubie brac udzialu w tego typu dyskusjach, ale chcialbym zwrocic uwage na nieco inny aspekt. Poziom niektorych flociarzy na tym uni jest conajmniej mierny (oczywiscie jest to garstka uni, ale czesto krzycza najglosniej). Opowiem Wam niesamowicie ekscytujaca historie mojego zycia Mianowicie - jakis czas temu zrobilem sobie astro, postawilem nowa kolonie (nawet nie lotke zeby ukrywac akty - zwykla nowa kolonia :D) a ze gram bez AGO i innych wtyczek to chwilka minela zanim nowa kolonia pojawila…
-
#108 Xin [PHOENIX] & #? OldSmuggler [PHOENIX] & #? Prorok [PHOENIX] vs. cosword [EZM] ~ 52359.31%
stega - - Starcia Japetus
PostCytat od Psychiatra: „ PS.Cosword jak już Twoi sojusznicy cieszą się z Twojej porażki to musiałeś ostro im zajść za skórę. ” Powiem Ci, że jak usłyszałem nowinę "Cosworda złomują" to aż zalogowałem na stare konto...a jak tam zobaczyłem pytanie o oddanie konta to przez myśl mi przeszło, że oddam Wam konto za możliwość polecenia w ACSie na Cosworda. Jednak doszedłem do wniosku, że pewnie i tak się nie zgodzicie