Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 83.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uni68
PostNa Uni67 na tym evencie zdobyłem 16.164 Antymaterii, ale niecałe 14k to też nieźle :).
-
Ten statek nie jest na poważnie, to pewnie jakaś pozostałość z testów. "The Gammaglider was a ship class to trump them all... sadly, it was one of the most failed projects in the universe. Due to a misunderstanding they are about as fast as a Death Star and have the firepower of an Espionage Probe... someone should have checked the specifications more thoroughly..." BTW: Można ustawić skin na Evolution zmieniając ręcznie ścieżkę dostępu w opcjach.
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
MaD_U27 - - Hall of Fame
PostSzkoda, że ST nie jest bardziej opisane, ale można to zrozumieć. Gratulacje dla agresorów, a obrońcy SzO, ma jeszcze potężne eko.
-
Gratulacje dla obrońców za zgranie, agresorowi mimo wszystko SzO.
-
nasz wielebny CZekoladkowy
MaD_U27 - - DiD Taurus
PostNie sądziłem, że to kiedyś napiszę - brawo, Ciap, dobra robota.
-
Witajcie Farmy
MaD_U27 - - DiD Taurus
PostW celu zorientowania się w sytuacji polecam przejrzenie przyrostów punktowych oraz zarchiwizowanego działu ST.
-
Nawet zapomniałem, że istnieje taki temat :P. Spóźnione życzenia dla Uni27 w jego 10 rocznicę.
-
ACS; Matiw i Zupa z kur wielu [SPECTRE] vs maxx [CLS] - 5502,84% + zbiórka
MaD_U27 - - Hall of Fame
PostAkcja naprawdę bardzo ładna, ciekawa i sprawnie wykonana, zysk i procent oczywiście potężne. Życzę szybkiego przetopu i dziękuję za pozdrowienia.
-
TOP1 ACS; Zupa z kur wielu [WOLF], Badfinger i morpheus [INFAMOUS] vs marquez71 [G_G] - 1571,16% + zbiórka
MaD_U27 - - Hall of Fame
PostDoborowe towarzystwo się zebrało :). Gratuluję akcji, piękny procent i bardzo fajny zysk.