Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 308.
-
Cytat od Slotare: „Taka cisza na naszym uni, że szok. Po co tu zachodzić na ten dział? Jednak jest jeden rewolwerowiec, który trzyma poziom Gratki @NoName555. Dobrze, że drugie DT były pełne Gratki zysku. Dla obrońcy standardowy pakiecik Sz/O. ” Nie każdy wrzuca Starcia bo i po co zresztą TY Slotare chyba wiesz o tym najlepiej
-
Art wam zaraz odpisze <Śmiech> i tyle w temacie dajcie sobie już spokój ludzie chłop ma głowę zbyt wysoko Team jest obiektywny i koniec tematu jak kiedyś za żelazna kurtyna lud racji nigdy mieć nie będzie 100 głosów użytkowników nie równa się 1 teamowca, Na virgo było tak ze za to samo przewinienie jedni dostawali bana a inni nie, ktoś mi to może wytłumaczyć? Najlepiej Ty @Art dlaczego ja za bugi sondami dostałem bana a znajomy teamu upomnienie choć ja tez zrobiłem tak 1 raz w życiu? wiesz tak n…
-
Cytat od Terry: „Cytat od Barry: „Cytat od Marys: „Dupa widzę się pali. Na ten pomysł wpadłeś przed czy po flaszce? Zrób gęsi będzie co kontrować Nie gratuluję. ” chyba tak jak tobie jak skanami lagowaleś razem z chemikiem miecz poranka by złomu nie mógł wiosłować,ale teraz jakie to nie dobre woqle blee , Graty pl1 ” Nie widzisz roznicy pomiedzy tymi zagraniami albo jestes glupi.... zasady gry mowia ze nie wolno skanic 6sek i przed starciem, marysia starcie odbylo sie 30min wczesniej i w tym wyp…
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
Barry - - Starcia U68
PostHonorowe P N wykorzystało status buddy by zezłomować? szok i nie dowierzania a taki lincz był na starciu z Y M xDDD Cytat od Wojownik Kajaczenko: „ podziekowania dla fatala - za poprzednie starcia, aż współczuje ze tyle wytrzymałes w sojuszu. Jeszcze raz dzięki. a za To starcie dziękuje koledze johna z buddy :D, moze kiedys sie dowiesz który to. ” teraz to jak najbardziej wporzadku nie?
-
Wrzucam za Koleżkę Od Forstera : pozdrowienia dla Soja , Zurek wszystkiego najlepszego! Dnia 17-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Forster [Ferajna] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.105.410 Krążownik 389.107 Okręt wojenny 541.371 Pancernik 188.971 _________________________________________ Obrońca psotny ________________________________________________ Mały transporter 25.673 Duży transporter 24.505 Lekki myśliwiec 1.022.228 Ciężki m…
-
Rasea [Ferajna] & ZurekIV [Ferajna] & konsument [Ferajna] & Barry [Ferajna] & Vegi [Ferajna] vs. Luther [PUSH_1] ~1 483 524% TOP 1 ACS, TOP 2 ACS POLSKA
Barry - - Starcia Virgo
PostPora w końcu na parę słów odemnie, po pierwsze to Luther czytaj ze zrozumieniem sam napisałem ze to stracie to nie moja zasługa a co twoich braków pozdrowień to niezłe się uśmiałem raz ze pozdrawia sie w wygranym starciu xD a dwa ze myślisz ze komuś z poza kołka waszej wzajemnej adoracji na nich zależy? hahah nieźle zadufany jesteś kolo jak myślisz ze kogoś to zaboli xDDD niewierze w żadnego źle wysłanego fsa za dużo razy już tak stałeś od kad usiadłeś na koncie risinga myślałeś ze jesteś niezni…
-
Ulisses [PUSH_1] & Luther [PUSH_1] & elam [PUSH_1] & Inny_koles [PUSH_1] vs. Chupa_Chups [Ferajna] ~ 244230.81%TOP1ACS
Barry - - Starcia Virgo
PostZle zrozumiałeś - chodzi mi o puszczenia fsa jak nikt od nas nie mógł zdjac urlopu i ten czas i miesjce, sam atakuje silniejszych od zawsze - nie zasmiecajmy takiego pieknego starcia - Gratki raz jeszcze
-
Ulisses [PUSH_1] & Luther [PUSH_1] & elam [PUSH_1] & Inny_koles [PUSH_1] vs. Chupa_Chups [Ferajna] ~ 244230.81%TOP1ACS
Barry - - Starcia Virgo
PostNo pogratulować wypada - Gratuuje , nie to żebym nie ostrzegał no szkoda profesora ale ma to co chciał no niestety. nikt nie mógł urlopu ściągnąć niektórzy powiedzą no miał jaja chłopak no ale dla mnie to głupota . O ile będzie chciał grac dalej to Szo - pomożemy - no ale pisał ze game over i Lutherku z nudów sobie rakietowalem i te nisze słałem na jednego mona xD co miało mi wyniknąć z tego? xDD
-
z toba niema rozmowy nie chciales pogadac zatakowales z dupy, nie gadam o al neri bo w dupie ja mam nie moja broszka, przypierdalacie sie do nas a to my mamy po 25kkk dexu na kontach? zarywam nocki wysylam miliony skanow duzop latam to mam przyrostu jestes ignorant bo piszesz ze twoje gsy mozna sprawdzic ze postawione z eko, a moje przyrosrty tez mozna sprawdzic moze zadaj sobie trudu zebu zliczyc te moje zyski z ST doliczyc do tego po 100-200mln sury z dnia bez upa sz armingow i moze te przyros…