Marek aefczył od zawsze. To wszyscy wiemy Nie szkoda sury, tylko Marka. Mam nadzieję, że Ci chęci wrócą za jakiś czas. Szkoda tak kończyć, po głupim farmingu. W ataku od zawsze dawałeś więcej jakości, niż w temacie pilnowania dobytku. Jeśli na prawdę przejdziesz na emeryturę, to będzie dla nas dużo większa strata niż te drobniaki. Avi, Szan, Wam gz. Należało się i tyle. Piłeczka po naszej stronie. @El Baaboollo dziękujemy, że pilnujesz Markowego nicka, ale jesteśmy w stanie sami to ogarnąć. No c…
Graty Kefi. Zysk masz piękny. Nawet w tych dziwnych czasach. Przetapiaj.Jakby CI ładowności brakowało, to coś wymyślimy Pax, Tobie szczerze BSZO. Pecha masz, ze tuż przed astro, ale to tylko cyferki. Uzbierasz spokojnie
Gratki Ruff:) Po 6 baniek to już warto się ruszyć. I nawet Kefi gdzieś znalazł fajne cycki. Pewnie mu ktoś pomagał Sanvean'owi BSZO i jak zawsze zapraszamy ponownie.
Graty! Przetapiaj na gęsi, bo jeszcze Ci trochę brakuje. Przy okazji... Jako, że za pewne zgromadzi się tu mocna grupa dostawców (tych biernych i aktywnych) Kupię deuter
A ten palownik mi jakoś umknął. GZ farmingu. Cytat od Starrk: „Zrozumcie Brzozę, że zapożyczył się u niewłaściwych ludzi i teraz poleci po każdy ochłap byleby było na plus, żeby nie stracić którejś z nerek Graty Brzoza, dzisiejsze odsetki mogę uznać za spłacone ” @Starrki On się zapożyczył u Ciebie. Każdy wie, że Tobie nie trzeba oddawać