Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-44 z 44.
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
.pl1. - - Hall of Fame
Postja cie mam za glupca : ) a wiesz dlaczego miedzy innymi dlatego ze piszesz o czyms o czym pojecia nie masz nie masz pojecia jak wygladala akcja , kto co robil oraz kiedy i po co kiedy co wracalo i gdzie - ale oczywiscie wiesz lepiej "ty i twoje chlopaki z biura" haha teraz to ja pekam ze smiechu naprawde prezentujesz soba wszystko to czym sie brzydze . dodatkowo uwielbiasz oczerniac a fakty sa takie ze to JA ANI RAZU NIE BYLEM NA PREGIERZU - ANI RAZU! a ty ? czy mozesz to samo powiedziec o sobie…
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
.pl1. - - Hall of Fame
Postmowie o pierwotnym wlascicielu konta - zreszta po co ja wogole z toba dyskutuje , nie warto tracic czasu na takich jak ty bez odbioru
-
.pl1. - - Hall of Fame
PostWitamy Dzieki za akcje Zbychu i szybka reakcje BockuPozdro dla Macka i ZS obroncy nowego konta - w ten sposob zmarnowales prace Patalacha - pierwotnego "wlasciciela" tego konta i nie tylko. od Zbycha: Pozdrawiam sojusz i znajomychdzieki za loti jeszcze pozdrawiam mame tatę i siostre Starcie następujących flot: Agresor astrida [DOLAR] (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: Krazownik: 78.000 Agresor Ira [DOLAR] (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: M.transp.: 250.0…
-
dobry topick znawcy : ) czas tez wam sie nieco rozbiegl z rzeczywistoscia : ) obronca pisal calkiem wyzej - ze milo CI bedzie ogladac kogos nieslusznie na pregierzu? - widocznie lubisz niesprawiedliwosc - ja z kolei tego nienawidze . to ja CI napisze teraz tak mnie bedzie milo ze wydales sobie dolarki na obrazki i ile pograles dzien? dwa? haha nawet nie wiem mistrzuniu :E