Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.

• Dodaje za kolegę Necromancer, a niżej tekst od niego: " Historia Krótka i Prosta SKAN ---> LOT ---> BOOM! FSy sie odbiera Pozdrowienia Dla Sojusz ZHP Oraz specjalne Dla Incepcji :))) za piekne opoznienie kontry na recki mistrzostwo swiata Kumple musza być dumni ;D tyle ode mnie " Dnia 01-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Necromancer [ZHP] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 ______________________…

• Sposób karania

Crushader - - Gra

Czyli waszą opinią pomyłka w handlu lub skleroza lub wypadek i brak możliwości dokończenia handlu = zrównanie floty / obrony do zera dla tej osoby. ogólnie sie zgadzam z tematem, ale wy tego wgle. nie przemyśleliście. Ciap ma racje że jest to równoznaczne z kasacją konta. a Wg mnie jedynie te osoby które są karane za ostrze przewinienia powinny mieć takie coś. Sam nigdy nie miałem bana, ale już sobie wyobrażam jak trafie np. do szpitala i dostane "bano-kasacje" za niedokończony handel. Użyjcie g…

• Cytat od demmer: „w sumie nic specjalnego i trudnego w tym nie było, podjąłem decyzje o końcu gry i pisałem w soju, że flota stoi do zezłomowania, wcześniej rozbiłem część u "znajomka" 2 układy dalej, akurat trafiło na necro. Szo nie będzie, bo przed złomem włączona kasacja, szkoda, że pancków nie zostawiłem ani owiec, bo większe bum by było powodzenia ” no to dobrze, bo to istny push informować sojusz i wystawiać się tylko konkretnym osobom.

• no niedługo to narobisz pełną sumkę tych raportów GZ! i obrońcy SzO! standardowo obrazek: giphy.gif

• Wrzucam ponownie w imieniu kolegi Necro " Pozdrawiam spamerów z sojuszu i innych z buddy Siedzę pośrodku tłumów okrążających świątynię Słucham głosów nawoływujących do otwarcia Widzę obłęd u fanatycznych wyznawców Zwracają swe twarze ku obrazowi ocalenia Słychać bicie dzwonów oznajmiających decyzję Pożądaną i długo oczekiwaną przez te istoty Wrota otwierają się światło wypływa małą strużką Nabiera coraz większego tempa, w oddali widać cień Oto nadchodzi ten, którego oczekiwałem, Niosący Światło.…

• No i od razu napisze GZ Szkoda z tym złomem, ale bywa. Jakaś wredna kobieta to ukradła na pewno. Obrończy SzO! standardowo obrazek: giphy.gif

• Wklejam za naszego sojusznika Necromancera a niżej jego komentarz(filmiku nie chciał :)): " Pozdrawiam Sojusz ZHP,dziękuje za przyjecie ST dedykuje Mariuszpg za fale I Mateuszowi z FB za wsparcie i rady " Dnia 25-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Necromancer [ZHP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Sonda szpiegowska 1 Okręt wojenny 6.000 Pancernik 6.000 Niszczyciel 700 _________________________________________ Obrońca Ari PL [Genesis…

• Oh, "najlepszy gracz Uni Spica" zezłomowany? GZ obrońco, a mniemanemu jego własnym zdaniem "najlepszemu graczowi uni Spica" życzę SzO! i się tak nie złość, ale tylko cytuję twój podpis "Tox".

• To uni chyba źle wpływa na ludzi ;/ Każdy ucieka. Powodzenia w "realu". Pokręcony temat: giphy.gif

• Toxo jak leci to obstawia zakład czy mu się uda czy nie. A że każdy zakład wygrywa i stawia na to że się uda to wychodzi standardowo obrazek(Pjona!): giphy.gif

• no, Spawciu zaniedbał sprawę. Ale tak to jest jak sie żyje poza ogame w weekend GZ jeden gracz mniej na uni.

• Cytat od Letty: „Cytat od Crushader: „Cytat od Letty: „Jak dobrze, że czuwasz Dziękuję za dedki Czekam na naSTępne "Bo loty na akcie wchodzą najlepiej" Graciochy Skarbie , teraz to ja już nie mam pomysłów na co tą surkę będziesz wydawał ” Letty, powoli jak Whisky zaczynasz pisać ” Radek, miałam lepsze zdanie na Twój temat, ale widocznie się pomyliłam. Jeszcze raz Wujo Gratuluje Ty przynajmniej wiesz jak kobietę zdobyć i zatrzymać ją przy sobie ” Malwina, jak się zmieniłem? nic sie nie zmieniłem,…

• Cytat od Letty: „Jak dobrze, że czuwasz Dziękuję za dedki Czekam na naSTępne "Bo loty na akcie wchodzą najlepiej" Graciochy Skarbie , teraz to ja już nie mam pomysłów na co tą surkę będziesz wydawał ” Letty, powoli jak Whisky zaczynasz pisać

• tucz się tucz, ale nie wybuchnij przypadkiem pod koniec lipca standardowo obrazek: giphy.gif

• musze coś napisać bo musze obrazek wstawić, więc po prostu gratuluje dodatku do ostatniej akcji obrazek: giphy.gif

• No jest, ale napisałem samą prawdę, same fakty, dlatego nie czuję się niczemu winny. Może był push, może nie i był tylko przypadek. Napisałem prawdę i tyle. Podawanie faktów niczemu nie szkodzi. PS: co sie przejmujecie, i tak ZS jest najbardziej znane z pushowania. Ot cała prawda.

• Cytat od majapi: „a mnie juz nic nie irytuje, nie ma przypadkow kolejna ustawka PUSH pzdr mapi ” Nie bądź tego taki pewien, bo człowieka zranisz. Hulk napisał że miał nagły przypadek(nie będę pisać dokładnie co - nieco prywatne sprawy), więc wszystko jest możliwe. Nawet jeżeli to tylko waita bym obwiniał.

• burdy siać nie będę, Wujo to dobry człowiek, Hulk także miał problemy i nie chciał już flotą grać. I akurat coś mu się trafiło że nie mógł być. Tylko jedno mnie irytuje: urlop -> wyjscie z sojuszu -> złom -> urlop(30 minut później od poprzedniego) no ale może przypadek bo Hulk faktycznie miał mniej czasu. (łączymy sie z nim w bólu) W każdym razie pozdrawiam i gratuluje ACS top1, przetapiajcie, aż zazdroszczę takiego łupu. Standardowo obrazek: giphy.gif

• Najlepszy gracz uni Spica

Crushader - - DiD Spica

a co, Tox oszukuje i boli że nie może być pierwszy?(20 głosów na starcie) Ja mam mase ludzi z którymi handluje i świetny sojusz Wybacz za konkurencje. i trzymanie strony Poke. mówisz że oszukuje, tylko ciekawe jak skoro pkt. zniszczeń to 70% mam z: Kochajacy Martusie [M L] vs Crushader [ZHP] - 1660% (Obrona) a reszta to bunkry idlaków. Ja farmie idlaków non-stop, więc jak na tym da sie oszukiwać to ok, ale jestem ciekaw jak Tego argumentu nie przebijesz. Pozdrawiam.

• nono, wyrównana ta wojna takie są super.