Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 80.
-
cos sobie znow ubzdurales, ale ok Was was was was mnogo tu no chyba, ze kogos tu jeszcze widzisz:D
-
Nie ma to jak kupic dex po minimalu i zaraz walnac typa i swoja zaplate
-
Cytat od Perez_Uni_38: „Cytat od zielu75: „Źle nie jest bo starcie nasze co zresztą było oczywiste , że tak będzie a ze zbiórką się liczyliśmy ” Takie pytanie poboczne? Skąd zielu wiedziales ze starcie bedzie wasze ? Masz dostep do milisekund z servera ogame ? ” algorytm_ogame__mathematician_ str 17 tabela nr 2
-
Powtorka z rozrywki, debunkracja w us, obronca zalogowal po starciu i wyslal grtulacje w postaci RMP Pozdrawiam sojusznikow oraz dostawcow KUPIE DEUTER Dnia 04-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Levyx [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 1.460 Krążownik 5.469 Sonda szpiegowska 20.000 _________________________________________ Obrońca Senator Taurus [AAH] ________________________________________________ Duży transporter 130 Ciężki myśl…
-
Siadlo ladnie, 200 banieczek zysku solo graty, % tez konkretny
-
Kolejne pitaczki:) Pozdrowienia dla sojuszu, dostawcow oraz szczegolne dla ukatiego:) ukati 24.01.2018 04:19:54 pozdrowionko w st prosze zielu75 24.01.2018 04:20:49 no jasne cos sie pomysli dla mnie zielony ale zobaczymy Dla mnie nie zielony to korzystam:) Dnia 24-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Levyx [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.186 Mały transporter 3.000 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 3.322 Pancernik 1.517 ______…
-
Jakies pitaczki pod nosem:D Pozdrawiam sojusznikow, nowych i starych, dostawcow paliwka i tych ktorzy chca byc pozdrowieni:D KUPIE DEUTER Dnia 24-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Levyx [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.110 Mały transporter 7.571 Ciężki myśliwiec 15 Pancernik 1.219 Krążownik 3.445 Sonda szpiegowska 152 _________________________________________ Obrońca Senator Taurus [AAH] _______________________________…
-
Cytat od tereth: „prawda oczy kole pierw zostali wydaleni Menx i set z sojusz za to że byli mało aktywni nie mieli przyrostow w top nie udzielali się... orzech jest taki sam sory gorszy po dwóch zlomach ale on nie wyleci bo ma przywileje więc ja nie zamierzałem tego kontynuować mało tego wasz chlopaszek śmieje mi się w twarz mówiąc w przysłowiu " nie wiadomo co by zrobił to i tak nie wyleci." więc bawcie się dobrze ja nic nie tracę wy nic nie tracicie zagrajmy w grę ” To sie nazywa wlasnie sojus…
-
Cytat od tereth: „Cytat od ukati: „Cytat od tereth: „trafiliście nasze najsłabsze ogniwo jeszcze niedawno prosiłem go o rozwagę... co jak widać na nic się przydało... gratki wlotu ” najsłabsze ogniwo chyba poleciało gratki wlotu ” sam podszedłem z tamtad jak już a powód?nie zamierzam być z farma w jednym sojuszu z farmami się jedzie a nie trzyma pod skrzydłem ” Orzeszek nie jest farma i dobrze o tym wiesz, wyliczyli go raz, drugi sie taki nie wydarzy bo najlepiej sie uczyc na bledach:D
-
A ja pogratuluje Panom akcji, troche jak widac obserwowali i im sie udalo, Orzeszek latal na PZ nie sluchal rad kolegow to moze taka lekcja nauczy go czegos;)
-
Dobra kontra nie jest zla Gratulacje