Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 102.
-
Starcie bez historii. Flota złapana na minutkach, długi lot i weszło. Pozdrowienia dla Władzy Tego Uni , dzięki Eos za towarzystwo. Dnia 15-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zaraki_Kenpachi [TRON] ________________________________________________ Mały transporter 1 Pancernik 86.802 Krążownik 50.000 Lekki myśliwiec 500.000 _________________________________________ Obrońca Dreamlinerek ________________________________________________ Mały transporter 18.029 Duży trans…
-
Graty Wam Panowie, graty Lucek. Widzę że pgr Ci służy. Sam chciałem tą flotę zdjąć, niestety u mnie moon nie padł. Przetapiajcie i latajcie dalej, obrońcy pakiecik i Szo.
-
Nie tak to miało wyglądać. Miała być cała flota, jest tylko część. Miał być moonkill, wyszła kontra. Niestety przez zawrócenie ataku przez truskawkę synchro reckow wzięło w łeb. Cześć złomu u niego. Ja na waciki mam Pozdro TRON, jedziemy dalej Panowie. @bobaros teraz Twoja kolej Kupię Dex Dnia 04-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zaraki_Kenpachi [TRON] ________________________________________________ Pancernik 75.842 Okręt wojenny 80.000 Krążownik 100.000 _________…
-
Przywitanie z nowym sojuszem. Aneta już chyba po raz 3 w reckach na miarę st. Pozdrowienia dla sojuszu i jedziemy dalej. Ps. Szczególne pozdrowienia dla mojego fun clubu z masówki. tak, tak.. wiem Dnia 15-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zaraki_Kenpachi [TRON] ________________________________________________ Pancernik 50.179 _________________________________________ Obrońca Aneta [LOTR] ________________________________________________ Mały transporter 11.095 Duży …