Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 531.
-
Coś tam jeszcze wpadło, pan wojny został podzielony graty sojusznikom za kolejne mony i pozdrowienia dla sojuszników PN oraz wszystkich znajomych znajomych Dnia 07-03-2021 03:19:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 Pathfinder 15.000 _________________________________________ Obrońca panwojny [HARIBO] ________________________________________________ Duży transporter 114.009 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1…
-
Mała smażalnia steków, stało to się tym zająłem , pozdrawiam cały sojusz PN oraz wszystkich znajomych Dnia 07-03-2021 02:24:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 9.281.075 Pancernik 629.249 Mały transporter 1.074.113 _________________________________________ Obrońca Ten Keyra [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Duży transporter 200.000 State…
-
kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
-hamer- - - Starcia U68
PostCytat od kruchy1916: „Kto pierwszy zaczął bawić się w zajmowanie nicków dobrze wiemy, ale to nic przy tym co pokazaliście przy złomowaniu Yes Mana. Macie za swoje- to tyle. ” Brawo Kruchy w samo sedno, nie ważne od kiedy u nas jesteś ważne jakim dobrym graczem jesteś a graczy byłego PZWP wszystkich już znałem zanim przyszli do PN i to same dobre chłopaki. Gratulacje Ekipie złomującej starcia mega procent mega zysk i super że na 3X jeden z pięciu Przewaga PNu rosnie z dnia na dzień. Lepszy BFS ni…
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
-hamer- - - Starcia U68
PostNo cóż szkoda sojusznika ale trudno latamy i polujemy dalej Sz.O Fremen lamo Antarasowi oczywiście gratulacje za. Akcje Procent Okienko wytrwałość zaparcie całokształt I życzę kolejnych pięknych starć ale już po drugiej stronie
-
Halok ty pajacu jeden życzę ci żebyś został wykreślony z projektu Ogame , dla tego że wszystkich oskarżasz ty oszustko ja nigdy ale to nigdy się nie pushowałem i nie jedna osoba to potwierdzi nawet z innych sojuszy [mniam] a jak byś się domyślił pajacyku na gumce to w PN jest 40 osób które grają na kontach realnie więc nie ma się co dziwić bo jak 20 osób co noc skanuje co dziennie to nic dziwnego ze i nawet ty dostałeś od PN złoma , PAJACU Administrator Forum kasai:Upominam za obrazę. Offtopic u…
-
No to kolejna smażalnia STEKÓW, tego pana nie dawno trafiłem pn4life.jpg Dnia 01-02-2021 00:39:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] ________________________________________________ Krążownik 500.000 Pancernik 472.840 _________________________________________ Obrońca sesa [Kukri] ________________________________________________ Mały transporter 31.388 Duży transporter 18.804 Lekki myśliwiec 337.316 Ciężki myśliwiec 10.523 Krążownik 20.752 Okręt wojenny 1.974 Recykler 15.…
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
-hamer- - - Starcia U68
PostGratulacje Mallory i Poziomek , piękne Starcie istna smażalnia steków. A taki był spokój, do puki nie zaczęły komorniki jak opętani skanować naszych i latać po niektórych od nas, musiało to się jakoś odbić na kimś, a tak się spokojnie żyło z komornikami
-
kruchy [P N] & Incoming [P N] & Van II [P N] & Radim [P N] & Selene [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 32538.51%
-hamer- - - Starcia U68
PostKruchy ale dowaliłeś, MASAKRA