Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 182.
-
Obrońcy SzO i szybkiej rekonwalescencji. Dnia 23-03-2020 09:22:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 44.444 _________________________________________ Obrońca Time2Party [VEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Reaper 1.761 Pathfinder 46 _________________________________________ Po bitwie... Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 38.79…
-
Mam szczęście do tego Pana, SzO co by się tu znowu spotkać Pozdrowienia dla sojuszu i dostawców paliwa!! Dnia 22-03-2020 16:22:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Krążownik 346.182 Pancernik 290.332 _________________________________________ Obrońca Roztargniony ________________________________________________ Mały transporter 138 Duży transporter 49.722 Lekki myśliwiec 846.777 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 20 Okręt wojen…
-
Nie wiem jak z chętnymi do S&D ale trochę słabo, że w wydarzeniach na głównej stronie nie było wcześniej widać, że startują zapisy. Od jakiegoś czasu było pisane, że 2 edycja ma wystartować po roku, miałby to mieć miejsce w czerwcu a teraz zaglądam na forum i już po zapisach, ciekawe czy ktoś na uni zorientował się, że w ogóle zapisy były ? Informacja o starcie zapisów została podana bez uprzedzenia i czas rejestracji tylko 9 dni. Na starszym uni nie siedzimy na forum codziennie i uważam, że prz…
-
Zdrowie najważniejsze!!! dobrze, że odpowiadasz bo tylko to się liczy, cyferki i inne dobra to tylko rzeczy nabyte i zawszele można odbudować!! SzO!!!
-
Zaskakująco długi brak aktywności u Time2Party, patrząc na ostatnią sytuację w kraju i na świecie mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzyło. W ostatnim czasie u T2P aktywność była mocno ograniczona, nawet zaczął robić fs, od kiedy trzymał flotę w ulu z Wariatem to chyba pierwszy raz w tym tygodniu zobaczyłem fs. Wczoraj wieczorem rutynowo postanowiłem sprawdzić aktywki, w 1 gali miał na jednym moonie 15 min a na reszczie była cisza, zrobiłem skana który pokazał, że nie ma fs. Z racji min zało…
-
Obrońcy SzO, rodzina go odwiedziła i wbiłem między głębszymi. Kolejny raz nie pełna zbiórka Dzięki pewnemu niedopatrzeniu Iron coś na start będzie miał. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych!!! Dnia 28-02-2020 23:13:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 777.777 Reaper 20.187 _________________________________________ Obrońca iron butterfly ________________________________________________ Mały transporter 150 …
-
Cytat od UnKnOwN: „Cytat od Alcoholik51%: „... konto zawsze złomowane przez wariata a wcześniej unka, dzisiaj wpadło w moje ręce, tak samo jak inne konto z tego us wyzywało od bociarzy ” Z tego co mi wiadomo , Wariat RAZ złapał to konto na RW w swojej karierze. Ja nigdy go nie zezłomowałem wierutny kłamco i krętaczu, bo to konto mojego brata jest. Nigdy nie miałem zysku z jego konta, nawet nie handlowaliśmy surowcami. Takie idiotyczne teksty sobie zachowaj dopóki ich nie sprawdzisz kmiocie Boter…
-
Obrońcy SzO nie życzę, kolejny z tego układu co wyklina po rw. Ciekawe czy do wariata też tak pisze kolega z top1 w końcu stracił na niego monopol konto zawsze złomowane przez wariata a wcześniej unka, dzisiaj wpadło w moje ręce, tak samo jak inne konto z tego us wyzywało od bociarzy Po min od starcia było już przeklikane 35k recy ale większość złomu u mnie. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych!!! Dnia 26-02-2020 09:23:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ______________…
-
Odrabiamy straty!!! Obrońcy SzO,w trakcie lotu palił się i on i jego sojusznik z us, ale tym razem wyszło na moje. Nie sądziłem, że wejdzie i złom chwilę leżał ale z grubsza pozbierane. Pozdro dla znajomych i sojuszu. Dnia 25-02-2020 15:07:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.111 Pancernik 88.888 _________________________________________ Obrońca KoPyTkO [EVOLUCJA] _________________________________________…
-
RW, bez historii, rano u T2P cisza na moonach więc postanowiłem wbić na party, szkoda, że flota podzielona bo i % byłby większy i pewnie udałoby się złom zebrać. Recki miały wlecieć 5 min po flocie lecz T2P się budzi na swoim party i robi porządek z pz. Obaj w plecy. Ale w końcu udało się dolecieć, prób w ostatnim czasie było bardzo dużo i każda to około 200kk dexu. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych!!! Dnia 24-02-2020 10:15:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ______…
-
Rozbijanie się o bunkier, pierwszy raz generał się przydał. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych. Przez atak na XXX powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w XXX:: - 40735x Lekki myśliwiec Dnia 19-02-2020 12:27:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Krążownik 313.946 Lekki myśliwiec 3.268.409 _________________________________________ Obrońca Andrzejek 01 _____________…
-
Gratulacje złamania rekordu, patrząc na floty na uni pobicie go będzie bardzo trudne. Top na nowe zabawki, będziesz większy
-
Dzień lotów komarkami Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych!!! Dnia 12-02-2020 11:37:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.111.111 Krążownik 1.111 _________________________________________ Obrońca marek [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 637 Lekki myśliwiec 2.891 Ciężki myśliwiec 158 Krążownik 80 Okręt wojenny 203 Recykler 509 Sonda szpiegowska 1.314…
-
Kontra, obrońcy SzO, ładnie pogratulował i mam nadzieję, że szybko się odbuduje. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych!!! Dnia 11-02-2020 14:18:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor refil [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.076.888 Okręt wojenny 11.111 Krążownik 66.666 _________________________________________ Obrońca Revenine [EVOLUCJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.573 Ciężki myśliwiec 6.296 Krążownik 7.403 O…
-
Graty ładnej serii, widzę, że się wymieniamy z urlopami Odpoczywać trzeba !!!