Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-156 z 156.
-
marcik - szefowa szefow;)
numique - - Archiwum CT
Post -
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) No, piszesz twoje Texty w quotach. no zeby bylo wiadomo do ktorego quote jest odpowiedz ” ” Ale jak jest tylko jeden Quote. O.o
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Czemu tak dziwnie cytujesz? Jak dziwnie ? slyyf6.gif ” No, piszesz twoje Texty w quotach.”
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Na pewno? na pewno ;* czemu mi nie wierzysz ? :> ” ” Tylko sie chcialem upewnic. Czemu tak dziwnie cytujesz?
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisała Cytat: „numique napisał Kochasz mnie? pewnie ” ” Na pewno?
-
numique - - Archiwum CT
PostKochasz mnie?
-
numique - - Archiwum CT
Postmarcik :**
-
HypnOS
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „HypnOS napisał Cytat: „numique napisał Hypek! :*” Misiek! :*”
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) No bo...yyy..eee...Bo ja czuje sie wtedy nie potrzebny eee...przeciez Ty zawsze bedziesz potrzebny :P Podaj przyklad no np. ktos musi pilnowac Pelagiusza jak mamusia ciezko pracuje na IRC ” Lato lato idzie a Ty nadal topless sie nie opalasz opalalam sie w niedziele :)” topless? O.o
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Foch na marcik. Powiedzialas, ze jestem tym jedynym. jestes jedyny w swoim rodzaju ” ” Hmmm... a to cos pozytywnego? Czy tylko taka wymowka?
-
HypnOS
numique - - Archiwum CT
PostHypek!
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „damashi napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) marcik ;* aa misiek co ty tu robisz :* Noffy koffanek? no juz nie taki nowy Foch A zapomnialas o Pelagiuszu ?? :O a gdzie napisalam ze zapomnialam albo nie pamietam ? Ale Pelagiusz nie moze miec 2 tatusiow i kilku wujkow :D” ”
-
numique - - Archiwum CT
PostFoch na marcik. Powiedzialas, ze jestem tym jedynym.
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „numique napisał(a) marcik ;* aa misiek co ty tu robisz :* Noffy koffanek? no juz nie taki nowy ” To jest jeszcze ktos poza mna?
-
numique - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) marcik ;* aa misiek co ty tu robisz :* ” ” idluje
-
numique - - Archiwum CT
Postmarcik ;*