Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 94.
-
pisał ja w wątku, który wpisał obrońca jako wielki zwycięzca ten bilans zawdzięczasz tylko temu że, Ev był w terenie i puścił flotę nna odwal ; ) inaczej byś cienko kwilił Graty Ev i ciśniesz dalej Administrator Forum kasai:Używanie pseudocenzury jest na forum zabronione.
-
Procent zacny to można i wstawić ; ) yoss mnie przestanie lubić bo go któryś raz z kolei budzę w środku nocy Dnia 10-11-2018 08:28:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yossarian [NPF] ________________________________________________ Okręt wojenny 300.000 _________________________________________ Agresor Edward Teach [NPF] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca KaenRSA [TTD] _____________________________…
-
Wybór universum.
PostCytat od Devlin: „Eko x7 na Quantum jest teraz? ” Tak, od jakiegoś czasu.
-
Cytat od Anomandaris: „Dopiero co wróciłem z urlopu na Uni Quantum i powiem wam szczerze, że jestem załamany tym co się dzieje. Co prawda mam nieco ponad 1kk punktów, ale zaledwie 300-400 osob wykazuje jakiekolwiek przyrosty. Rozumiem, że na wyższych topkach coś się dzieje, ale mi pozostaje jedynie farmienie Idlaków :(. Bez UniFusion ta gra umrze bardzo szybko. ” Cytat od Anomandaris: „To na prawdę niefortunne, szkoda mi pracy włożonej w rozwój konta na quantum, gdzie to uni umrze. Może jakieś b…
-
Maryś się tu tyle udziela jakby to jego deuterówka padła Tankowanie pierwsza klasa
-
ciekawe czy nam też wypowiedzą wojnę? Graty Panowie !!!!!!!!!
-
Cytat od terry: „Cytat od Ruda: „SzO Wujek, szkoda sury ale dasz radę @terry nie wysiliłeś się, tak jakby każdy patrzył z zachwytem na cyfry jak Wy. Pozdrawiać sobie mogę nawet z wakacji i nic Wam do tego. Ciao ” Duzo mi brakuje zebym patrzyl z zachwytem na ta gre, blizej jestem tego drugiego konca! A pozdrawiaj sobie skad chcesz mnie to wiesz, poprostu szkoda mi flot stojacych na urlopach bo z tego powodu nic sie nie dzieje i uni umarlo! ” faktycznie - marys może stać na u - my nie taka pokrętn…
-
Ahoj!! Jest to moja osobista zemsta na jedynej osobie, której udało się mnie trafić zrobiona co prawda w białych rękawiczkach przy pomocy Yossa Skaniąc idlaków trafiłem na jakże smakowity poncek znaczy się kąsek Szybki telefon do Yossa i efekty poniżej Poncyliusz pogratulował więc życzymy szybkiej odbudowy !! JADYMY DURCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dnia 14-12-2017 12:30:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yossarian [NPF] ________________________________________________ Okręt wojenny …