Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 125.

• Piekne starcie szkoda tylko ze po zlej stronie jestem POzostaje mi tylko pogratulowac,to gra błedów, na kazdego przychodzi pora, i przyszla na mnie, takie zycie Szukalem prekekstu od jakiegos czasu aby skonczyc, mimo ze to tylko cześć mojej flo postanowilem gre zakonczyć byla to fajna przygoda po 8 latach przerwy, troche tu nawojowalem poznalem pare fajnych osob, robienie fsów i eko nie w moim stylu a czas mnie ogranicza tylko do tego Bawcie sie dobrze bede WAM wszystkim kibicował jeszcze kiedys…

• i kolejna niedziela kiedy wole posapac dluzej grunt ze we wlasciwych reckach

• Ostatnio obronća był dzisiaj nie bylo flota stala bardzo dlugo, az dziw bierze ze ja maialem to szczescie dzisiaj z dofarmieniem wyszlo przyzwocie oborncy pakieciK Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hell Riders [PUSH] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.316 Pancernik 17.892 _________________________________________ Obrońca Wizner [FORMOZA] ________________________________________________ Mały transporter 2.445 Duży transporter 3…

• Skanowanie przy kawie, i tu taki bonus zamiast slodkiego Flota stala dlugo bez opieki widac ze obronca albo zaspal i to solidnie pozdraiwam dostawców dexu i sojusznikow tez Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor koniec dzieki za gre [Krzyz] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.548 Pancernik 17.386 _________________________________________ Obrońca Czar Tauri [FORMOZA] ________________________________________________ Mały transporter 6…

• pozdrowienia dla sojuszu i dostawców dexu takie tam farmienie Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor koniec dzieki za gre [Krzyz] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Okręt wojenny 10.142 Pancernik 16.000 _________________________________________ Obrońca neonek89 [FORMOZA] ________________________________________________ Mały transporter 5.962 Duży transporter 2.748 Lekki myśliwiec 5.686 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 2.321 Okręt wojen…

• to teraz juz wiem kto Ci kolor zmienil z zoltego na bialy

• to jeszcze bonus przed sylwestrowy zbieralem sie do fsa a tu jeszcze jeden lot szybki zrobiony Wszystkim zycze szczesliwego nowego roku!!! Dnia 31-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pan kleks [ZAR] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.952 Pancernik 11.677 _________________________________________ Obrońca Wizner [FORMOZA] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży transporter 4.184 Lekki myśliwiec 2.499 Ci…

• Swiata trwaja, musialem nanity podciagnac bo stocznie nie dawaly rady

• Czapki z glow! mega strzał widze ze sie dzieje

• Trash pokazywal troche wiekszy zysk ale ja nie lubie ludzi ktorzy wierza w bunkry

• Nie odebrany fs i co tu poczać, Zysk calkiem przwoity mozna tak grac Troche zlomu Madziula podebrala ale farming jaki był wynagrodzi ta strate Wesolych Swiat Dnia 23-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pan kleks [ZAR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 19.911 Okręt wojenny 9.508 Pancernik 10.131 _________________________________________ Obrońca MAdziula [ERROR] ________________________________________________ Mały trans…

• gratulacje, ladnie Wam to wyszło:) obroncy pakiecik

• Krotka historia tego starcia. Od Czarnego dostale info ze jest duza flota na fali ktora wroci na bunkier, czasu sporo jednak moj czas lotu gsami jest za dlugi aby je dolaczyc Pozostaje szukanie chetnego na lot. W okolicy jest paru graczy, Iwan sie zdecydował. Pierwotnie miał byc zysk ale wyszło jak wyszło Co by nie mowic robienie ataku z koloni gdzie ma sie moona dalece nie rozważne nawet jak ma sie 1000plazm Floty poleciały wrociły recki złom zebrały, czsami leci sie dla zabawy i procentu tak j…

• Rozumiem swiata sie zblizaja ale pokoj dopiero od polnocy, mozna zgubic w pogoni za swietami flote to tylko gra a na tak szybkim swiecie to kwestia tygodnia lot od razu po skanie brak atkywnosci na planetach i o to starcie wieczoru:) wszystkim zycze zdrowych spokojnych swiat aby odpoczeli od gry pozdrowienia dla sojuszu, oborny pakiecik Dnia 21-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pan kleks [ZAR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.749…

• to byl zyl dzien dla Alphy zaczelo sie rano jeszcze dobrze nie zrobilem kawy a tu pierwsze starcie zaliczone przy sniadaniu klasyka gatunku nie odebrany fs, po zalogowaniu urlop Dnia 21-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pan kleks [ZAR] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.995 Pancernik 9.663 _________________________________________ Obrońca gall_anonim [ALPHA] ________________________________________________ Mały transporter 412 Duży tra…

• zlapane na fali zal nie polecic, teraz torche bede podrzewac atmosfere siwat, to odcinek 1 dzisiejszego wieczoru Dnia 20-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pan kleks [ZAR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Okręt wojenny 10.000 Niszczyciel 34 Pancernik 9.671 _________________________________________ Obrońca Bulgotator [S-R] ________________________________________________ Duży transporter 123 Okręt wojenny 1.195 Satelita słoneczn…

• Dalej nie wierze w weekendowe loty, zysk bylby wiekszy jakbym mogl zabrac cale stado lm ale dexu brakowalo aktywnosci sojusznikow w ukladzie nie dawaly pewnosci ze zlom zbiore ale tylko na obawach sie skonczylo Pozdro dla osoby ktora mi fala sprawdzala do nastepnego! Dnia 16-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pan kleks [ZAR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 18.974 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 9.205 _________________…

• gratulacje piekny zysk tak mozna latac

• zle to ujalem jest coraz ciezej o to zeby kogos trafic bo wszyscy sie poilnuja

• Z małym opóznieniem bo zapewne szukacie sprawcy tego kto dopadl dziadka A to znowu ja juz poraz 3 flota nie odebrana z fsa, akcja bez wiekszej historii z roznica taka ze procent rosnie, to nie sa w pelni moje wszystkie mozliwosci, pozdrowienia dla sojuszu przeciwnikow i obroncy zycze mu mim wszsytko odbudowy i jak eko przystalo niech robi domki Zakole dedykacja dla Ciebie, to ze mi deuter sfarmiles nie swiadczy o tym ze ja zapomne, msciwy nie jestem ale pamietliwy ponizej krotki raport starcia D…