Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-31 z 31.

• To już nawet NoobY zaczynają złomować ? Haha oj Penio Penio, wolałbym, abyś kolegę cls`a spakował na wakacje ! Mimo to gratki i do kolejnego

• Witam po raz drugi w Starciach Pana tego przerosło własne ego. Krótko i na temat: Pierwszy lot na tego Pana w 3 gali nieudany gdyż o swojej aktywności dał mi znać w ten sposób: Cytat: „[*]08.07.2017 22:48:21 Szaman Ziemniakow Teraz juz mnie nie zapiesz Panie adny :DD [*] 08.07.2017 23:04:50 demolka91 no to sie zdziwisz ” Dziś skan i lot, którego efekt widać poniżej Po zalogowaniu kazał mi...laśnie lepiej zobaczcie sami czego mi życzył Cytat: „10.07.2017 18:35:14 Szaman Ziemniakow W piekle twoje …

• Graty Owczy. Skakał clsik, skakał i wyszedł w końcu na swoim

• Miałem już nic nie wklejać, ale jako, że cls cwaniaczek podburza to ja wolę odpowiedzieć raportem. 20,70% do wyniku więcej. Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor demolka91 [OWCA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200 Krążownik 250 Pancernik 79 _________________________________________ Obrońca DokenS [GANJA] ________________________________________________ Duży transporter 56 Okręt wojenny 5 Recykler 28 Bombowiec 21 Niszczyciel 1 P…

• A więc na tym kończę swój udział w wojnie, chyba że któryś z kochanych odważnych kolegów GANJI mnie "dojedzie" Na zakończenie z mojej strony 47.85 % Kolegom z sojuszu życzę powodzenia, ja odchodzę w cień Dnia 01-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor demolka91 [OWCA] ________________________________________________ Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 900 Krążownik 295 Okręt wojenny 204 Pancernik 70 _________________________________________ Obrońca Tomasz AI [GANJA] ____…

• Graty kolejnej juz podstawki yashu Lamerski sojusz to i lamerskie odpowiedzi

• Kolejne 27,91 % do wojny. Ganja zostala poinformowana o wojnie, a żaden nie ma jaj by się wypowiedzieć, tylko latanie po satelitkach Jeśli to czytacie, to ja po prostu realizuje swoją obietnicę, że dojadę z czasem każdego z osobna Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor demolka91 [OWCA] ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 793 Krążownik 248 Okręt wojenny 110 Pancernik 26 _________________________________________ Obr…

• A więc bez spamu pierwsze koty za płoty Ode mnie zaczęło się wojowanie nieoficjalne, to teraz oficjalnie zaczynam 24,28 % na początek. Dnia 23-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor demolka91 [OWCA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 888 Krążownik 250 Okręt wojenny 60 Pancernik 21 _________________________________________ Obrońca peeeziu [GANJA] ________________________________________________ Duży transporter 9 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik…

• - No to jedziemy z tymi "agresorami"

• Nooo jest i on ! Widzę, że zmotywowałeś się dzięki mojemu debiutowi Zysk jest, zabawa również, oby tak dalej ! Gratki

• Witam w moim debiucie ST na Tarazed. Powrót po kilku dobrych latach przerwy od czasów gry na Uni38. Nie będę się sporo rozpisywał bo historia starcia dość krótka. Jestem na uni od niecałego miesiąca i od początku koledzy z GANJI brutalnie traktowali moje satelitki i obronę ACS-ami Obiecałem im, że jak się dorobię flotki zajmę się nimi osobiście i tak robię, od wczoraj 2 kolegów z GANJI po 10% i 30% w moich reckach, a teraz desperacki atak tego Pana Zysk marny, ale nie miałem niestety innej możli…