Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 114.

• Lepiej uwazaj teraz co atakujesz bo melus mial więcej takich pushy

• Graty koparek czesciej w tym dziale i pakuj w flote a nie kisisz sure

• Kaziu>Qla>Panciorek>Wiczel>Soczysta i kilka innych ja niebawem odwiedze twoja gale myślisz ze jak kupisz mocniejsze eko to cie ominie? w sumie juz kilka razy zasililes mnie dobrym zastrzykiem surowca moze dlatego tak płaczesz wiczel w ulladzie niewiele ci da. A pazik tez mocno krzyczał wysmiewal nieudane loty a puki co mawet gratulacji nie widzialem ale jest na mojej liście wyfarmionych podobnie jak ty qla chociaż ciebie efektywniej trafilem xD pamietasz ?

• Z obronca wiele przejsc ale wkoncu weszlo Pozdrawiam Komornic Dnia 06-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 1 Duży transporter 15.800 Niszczyciel 61.232 _________________________________________ Obrońca Pazik [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 2.529 Duży transporter 68.387 Lekki myśliwiec 718 Ciężki myśliwiec 556 Krążownik 21 Statek kolonizacyjny 4 Recy…

• boimy się fila i nie latamy xD

• Graty bladas obronca stracil czujność a z innej beczki niewiedzialem ze jestes moim kontem xD

• filus tyle krzyku o mnie a w miskach mamaj na banie w bossach kin i wiele innych pilnuj swojego zaplecza bo u mnie ban za zaduzo kupionej anty hahaha jak to sam nazwales xD

• Ostanio kolego poszło w Badania ile można

• Pozdrawiam Komornic Dnia 28-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Spoon [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 20.388 Duży transporter 13.486 Lekki myśliwiec 5.935 Ciężki myśliwiec 2.839 Krążownik 49 Recykler 1.298 Sonda szpiegowska 24.185 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po…

• Dnia 27-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca 19dawid45 [MAGNETO] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Duży transporter 4.700 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 5 Okręt wojenny 3 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 107 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 2.455 Wyrzutnia rakiet 857 _______________________________________…

• I saszka dobity gratulacje

• Dofarmu niema bo niema trudno pozdrawiam cała Ekipe KOMORNIC Dnia 12-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 125.000 _________________________________________ Obrońca Jack Bauer [D P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.636 Ciężki myśliwiec 42 Krążownik 810 Recykler 1.217 Gwiazda Śmierci 64 Pancernik 300 Wyrzutnia rakiet 43.787 ______________________________________…

• Kogo jak Kogo ale Wilka Szkoda cos po sobie na Uni zostawiłeś powodzonka w realu a atakującym Gratulacje odwagi i wyczucia pozdrawiam

• Dnia 09-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby ________________________________________________ Okręt wojenny 27.866 Pancernik 67.949 Mały transporter 60.000 _________________________________________ Obrońca Yablon [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 834 Duży transporter 21.769 Lekki myśliwiec 237 Ciężki myśliwiec 208 Krążownik 10 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 188 Sonda szpiegowska 85 Bombowiec 1 Gwiazda Śm…

• Dnia 09-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca tyskie34 [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 1.181 Duży transporter 5.595 Gwiazda Śmierci 12 Pancernik 799 Wyrzutnia rakiet 255 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Gruby ____________________________________________…

• Starcie pod moimi oknami ładny Zysk Gratulacje Pozdrawiam

• 1. A mi się podoba procent niezły zysk myślałem że bd większy ale zasiłki tam niezłe były graty wlotu 2. obrońcy Sz/O

• Tyle dobrych i złych emocji wzbudziło to starcie szkoda ze nikt tak nie krzyczy jak Aro topi konta

• Filus daj mi chociaż jeden post gdzie kupuje konta bo puki co próbujesz mi przypiąć łatke pushera a starcia jasno wykręcają moje przyrosty choć u ciebie bywa z tym rożnie miło ze odwiedzasz moje starcia moze niebawem bd wiecej na przyszłość łapka w góre i morda w kubeł bo floty masz wiecej a starcia na poziomie nie widzialem od połaczenia 69 z uni 68 jedynie co widze to ze wylizujesz dupska topce i nic po za tym bez odbioru powodzianka marny flotowcu A jak boli cię Cicika konto to powiem tak wyd…

• Witam. Na pewno tęskniliście więc dla stałych bywalców dodam małe starcie Obserwowałem saszke od kilku dni intensywniej i opłaciło się z lot na miedzy klika i udało się obrońca zalogował kilka minut po dolocie pogratulował nie wiosłował więc SZ/O proponuje Eko bo flota tylko stała i kusiła . Pozdrawiam Urlopowiczów i nowego Kolegę Wujek Dzięki za Oktany bez ciebie nie było by tego starcia Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby _____________________________…