Cytat od Tronar: „no ale jak sie ma kase i anty to sie juz jest top1 zaraz po starcie serwera. Widziałem to więc nie zaprzeczajcie. ” Ja nie pakuje w te gre Kasy Jedynie co to Geologa mam kupionego nic pozatym XD. I gram sobie żmudnie i kula sure A jesli druga część z tym że to widziałeś , masz na myśli spice ? Tte dzbanki tam nie ogarniają wogóle ja kulam dex dla Pla i Brunci i za to dexy stawiam by mieli za co latać
[ciach] Plowi Ggratulację starcia Bo jest czego Budujcie Flotki orajcie im tu wszystko i zróbcie mi te przyjemność Bądzcie top 1 Moderator Ruda:Obraźliwy offtop usunięty
Kiedyś napisałem Zróbcie mi z Brunicią te przysługę i zezłomujcie tego zajceva czy jak mu tam , i ku mojemu zdziwieniu życzenie bożonarodzeniowe się spełniło wcześniej Gratsy Pl Ty jak hukniesz to z grubej rury Zastanawiam się gdzie Bruncia była w Tym starciu A i wyjaśniłeś xd FOR THE HORD !!:D gul'dan - mroczne portale te sprawy ahahahahaha
Te ostatnie to lepiej skasujcie Zrobiliscie % z własnej floty a nie z floty obroncy bo sie o def rozbiliście Super Moderator wakat:termin zakończenia wojny upłynął, zatem temat zamykam
ja mam pytanie jak działa ta funkcja u Handlarza co możesz uzupełnić surowce xsmile.gif Przykład nie wiem mam magazyn deu na 20 poziomie i co jest funkcja uzupełnij o 50 % a co oznacza funkcja uzupełnij o 10M? ZA 2.5KK ANTY Dokładnie chodzi o to bo nie wiem czy dobrze rozumiem : Uzupełnij o 10 kk za 2.5kk anty ?
Tak sobie czytam i czytam i czytam , i co ja PACZE ! Pomaga wam GO ? to już skila nie macie .... spoko ja go też nie mam xd Pl1 weź z Bruncią zrób mi ten prezent , że gdy wstane rano odpale forum i zobacze w recach tego zirkova czy jak mu tam xd Gratsy DLA WAS