Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-45 z 45.
-
@Mati Bo c3 nie daje dedów @Bombej jakaż polaczkowatość z ciebie kipi Graty Panowie, wszystko na swoim miejscu, Lajtman orze bunkry, Wy floty Wieczorkiem albo jutro zrobie aktualke top10 Przetapiajcie, bo sie nam przyda wiecej zabawek
-
Spokojnie jak na wojnie poki UNiTY nie pier...uderzy % faktycznie kosmiczny jak na warunki tego uni. Generalnie to byla noc ciaglych niepowodzen i niespodzianek. Podziekowanie dla chaosa za profesjonalizm najlepiej to opisuje. Bardzo mi sie podobal moment w ktorym wam uswiadomilem ze sd sie konczy za 22h a nie za 46 i to zdziwienie Z dedkami dla Marcikowej (dzieki za pomoc na irc) Ciapki (na zgode), Asphalta (za to ze siedzisz gdy tworze:D) Nomedaja (najlepszy rozgrywajacy w haxa :)), Janko13 za…
-
Tribuni Plebis największy eko złomiarz jakiego znam O co kaman w tym rw mi wyjaśnij
-
Aktualizacje będą się odbywać raz w tygodniu; w weekend. SOLO ======================================================================== 1.Nick [Dewianci] vs krajs [Thc] - 5193,05% 2. Lightman [Dewianci] vs maxx [SIGMA] - 4277,64% 3. Jacasa [K_B] vs Robot [Dewianci] 4124,34% 4. Lightman [Dewianci] vs grzecholot [HTF] - 3547,93% 5. SPARTAKUS [Dewianci] vs Shai Hulud [K_B] - 2874,19% 6. gbiorczyk [UNiTY] vs mati18 - 2746,91% 7. Nick [Dewianci] vs Moris [QSO] - 2709,01% 8. falcon39 [K_B] vs Neo [Evil…
-
Gratulowałem na IRC pogratuluje i tutaj Pikny % i zobiliście mi wspaniałą niespodziewajkę na zakończenie urlopu Robot: naprawde klasa