Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-19 z 19.
-
Czemu usunąłeś obliczenia strat z ostatnich tygodni które przeliczyłeś na pancki? A niech zgadnę. Zrozumiałeś ze jednak nie jest tak jak obliczyłeś. Przecież jest wszystko na forum i nawet Pyrek o tym wspomniał. To szybko usune licząc ze jeszcze nikt nie widział. Jeśli chcesz coś komuś udowadniać to lepiej się do tego przygotuj. Sprawdź forum starć i wtedy wyciągaj wnioski. Dodam ze to nie jest odpowiedni dział na kłótnie i udowadnianie czyje zdanie jest bliższe prawdzie. Osoba postronna która m…
-
Cześć wszystkim. Mało kiedy ostatnio przeglądam forum ale za to często ktoś sam o mnie wspomni. Niestety brak chęci, motywacji i przede wszystkim czasu. Takie są skutki. Jednak w/w pan "Wrum" brum czy jakoś tam wypowiada się oczerniając mnie i wymyśla jakieś fikcyjne spiski to nie omieszkam się wypowiedzieć. Drogi użytkowniku Wrum brum srum wiedz ze nic nie łączy mnie z użytkownikiem Incoming. Chłopak za dawnych czasów polował i leciał na mnie wielokrotnie. Co pewnie Cię zdziwi ale nie udawało m…
-
Pyrek vs. Morgoth ~ 4368.28%
Pyrek - - Starcia U68
PostWitam. Passa przełamana to latam dalej. Znów mam swoje 5 minut, pewnie do następnej imprezy Pozdrawiam Dnia 02-12-2019 07:21:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pyrek ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca Morgoth ________________________________________________ Mały transporter 23.000 Duży transporter 54.780 Lekki myśliwiec 50 Ciężki myśliwiec 53 Krążownik 345 Okręt wojenny 1.009 Recykler 1.000 Sonda sz…
-
Witam. Długo mnie nie było ale mało czasu i prześladujący pech z naciskiem na pech Bilans był by dużo lepszy ale ograniczona ilość paliwa nie pozwoliła na więcej. Obrońca zalogował chwile po starciu. Gratulacji nie było ale poinformował o operacji która ma mieć. Życzę zdrowia. Do zobaczenia Dnia 02-12-2019 00:32:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pyrek ________________________________________________ Mały transporter 150.000 Krążownik 70.000 Okręt wojenny 5.000 __________________…
-
Mallory jaka gównoburza? Czy widzisz jakiś komentarz który by ją tworzył. Nikt nie podważał mojej wypowiedzi gdyż jest prawdą. Jedyną osobą która stara się zrobić ww kupę jesteś Ty sam. Następnie jakie wybielić. Widziałeś kiedyś jakieś nerwy z mojej strony czy coś tym podobne. Chłopaczku to jest gra, do tego po tak długim czasie jej istnienia człowiek niczym się nie przejmuje. Czy to był Kromak czy koparka każdy z nich dostał gratulacje, pare miłych słów. No i ostatnie. Kto jak kto ale nie jeste…
-
Witajcie. Dziś dzień zaczął się inaczej niż inne. Trochę późno wstałem, później jazda w korku i ogólnie szaro i ponuro. Dobra a tak serio rutyna i dość nie udany dzień w lotach zakończył się wisienką. Zacznę o nie udanych lotach. Było ich dziś 27 same przepały. Weszły 2 na tankowanie 43kk dex ha i 2,7mld dex to już bardziej cieszy. To teraz rutyna. Na sam koniec był ten widoczny niżej na st. Obrońcę znałem z nawyków Fs . 234 na 244 i odwrotnie. W kółko to samo. Przed lądowanie które było zawsze …
-
Dokładnie. U mnie weekendy szybko się zmieniają. Co prawda nie %% winne tym razem. Praca w garażu gdzie zerkałem co jakiś czas. Później strojenie i już wciągnęło. Powrotu oby nie było bo czasu zabiera sporo. Ale wiadomo jak to bywa z nałogiem. Nie chce ale znów wraca się do palenia albo alkoholu bo to bardziej pasuje Pozdrawiam wszystkich
-
Witam znów. Odebrałem stacjonuj za obrońcę. Trochę szkoda ze nie były pełne. Mamy weekend to pamiętajcie aby fs zrobić przed impreza. Pozdrawiam. Życzę miłego weekendu. Dnia 18-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agata ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Okręt wojenny 3.036 Bombowiec 2 Niszczyciel 314 Krążownik 100.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca grusia33 [GALS.SF] ___________________________…
-
Witam. Powoli się uczę. Ciekawe jak długo Pozdrawiam Dnia 18-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agata ________________________________________________ Mały transporter 144.322 Pancernik 46.608 Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Roland Deschain [COMA] ________________________________________________ Duży transporter 64.000 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 20.000 Lekkie działo laserowe 15.010 Ciężkie działo laserowe 11.000 Działo Gaus…
-
Witam. W końcu coś weszło. Nie spodziewałem się ze złapie w/w pana. Pilnował zawsze. Mało kiedy coś stało na kulce. Ale nadarzyła się okazja to nie mogłem odpuścić. Zalogował pare minut po wlocie. Oczywiście kolejny raz brakło mt aby odwiedzić 4 kulki. Starczyło tylko na dwie. Obrońca pogratulował, życzę odbudowy. Przy jego eco to mała strata. Dodatkowo wydaje mi się ze jestem pierwszą osobą od dawien dawna której udało się złapać obrońcę. Pozdrawiam Dnia 18-10-2019 --:--:-- następujące floty sp…
-
Witam. Powoli się uczę. Serio nie ma co się poddawać. Obrońca dobrze pilnował ale ze snem czasem nie wygra Albo z robieniem fs po pijaku ale to już mnie się tyczy Staram się wrócić silniejszy. Do zobaczenia. Dnia 09-10-2019 01:31:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agata ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca bathory [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży tran…
-
Witam. Tym razem udało mi się być po lepszej stronie w temacie. Skład floty dziwny i śmieszny ale potrzebny był każdy statek który posiadał ładowność. Pan Dworek przy pierwszej mojej próbie schował się na własnym pz. Z racji opcji zysku prawie 5 mld (nawet więcej ale brak transporterów dzięki Koparce ) co jakiś czas odświeżałem pz obrońcy. Niestety z racji pracy w której akurat byłem nie złapałem zniknięcia pz. Lot na wariata i z telefonu a błąd jaki mogłem zrobić wynosił 4min 12s, czyli bez sza…
-
Witam. Głupio wyszło z mojej strony. Miało lądować o 14 a lądowało o 6 z groszem. Błąd mój nawet nie wiem jak. Domówka+alkohol=złom w tym przypadku na mnie. Straty małe a motywacja spora i błędy wyciągnięte. Czas na odbudowę. Agresorowi jeszcze raz gratki. Pluszowy sam jesteś botem. Skoro mnie nie znasz to po co takie teksty. Sorki za spam ale no bez jaj Pozdrawiam i do zobaczenia.
-
Witam. Jest to mój pierwszy post który wstawiam. Na obrońce leciałem 6 razy i w końcu się udało. Pozdrawiam Dnia 31-07-2019 13:32:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agata ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca lakiluk [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 14.423 Duży transporter 47.602 Lekki myśliwiec 15.357 Ciężki myśliwiec 5.876 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1.037…