Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 335.
-
Y2K [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. gwarek41 [PULSAR] ~ 40380.97%
KALIBER - - Starcia U68
PostGęsi ubite Przetapiaj i kolejnych większych życzę
-
Y2K [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. goyo [COMA] ~ 41312.61%
KALIBER - - Starcia U68
PostElegancko Y2K Gratulacje goyo ma szczęście do Ciebie
-
zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. skatmd [AVALON] ~ 14982.46%
KALIBER - - Starcia U68
PostGratulacje Irenka farmingu Przetapiaj
-
szajka [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. skatmd [AVALON] ~ 2622.07%
KALIBER - - Starcia U68
PostGraty szajka ... ale Komornicy podobno zarabiają więcej Do następnego
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 3160.11%
KALIBER - - Starcia U68
PostPrzetapiaj i jedziesz dalej Graty
-
Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Exterminator [UNI] ~ 8177.74%
KALIBER - - Starcia U68
PostGratulacje zacnego farmingu Kolejnych życzę
-
DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Bielin90 [AVALON] ~ 5560.84%
KALIBER - - Starcia U68
PostCytat od Pancior: „Cytat od Ten Keyra: „Cytat od Pancior: „gratuluje wykorzystania statusów online na jedym z Waszych multikont, które macie w tym śmiesznym sojuszu Avalon Graty ” A mi znajomy z Avalonu pisał, że nie mają statusów, bo są masówką i nie chcą wlotów "po statusach". Wiesz lepiej, czy po prostu kłapiesz dziobem jak zawsze? ” wiesz sam jak jest więc po co robisz z siebie głupka?? ” insekt znowu nadaje ... Graty dla Komornika
-
Y2K [KOMORNIC] & Kmicic [MIST] & szajka [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. john [AVALON] ~ 6735.68%
KALIBER - - Starcia U68
PostGratulacje za STarcie Rośnij w siłę ...
-
szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. skatmd [AVALON] ~ 155 831.1%
KALIBER - - Starcia U68
PostNo szajku Przytuliłeś standardowo nowego członka do Komornic czyli w postaci złomu Graty
-
Mummel [P N] vs. atas [KOMORNIC] ~ 33208.21% Mummel [P N] vs. atas [KOMORNIC] ~ 3527.64%
KALIBER - - Starcia U68
PostGraty Atas zwinnego telepka graty również nie zwinnego agresora Przetapiaj ...
-
Wisior [P N] & Incoming [P N] & Kromak [P N] vs. Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] ~ 1242777.33% top 5 ACS
KALIBER - - Starcia U68
PostCytat od Calipso: „Haha, ale małych mierzi "Ojciec Chrzestny" przeze mnie wykorzystany . Po prostu to ukłon w stronę Kromaka, bo on lubi ten film . A te nawiązania pasują i tyle. ” Prosta prowokacja i mamy wynik Gratulacje za wykorzystanie błędu Kromak
-
jogi_boosss [P N] vs. Lojty kupie dex [PZT] & Antharas [KOMORNIC] ~ 277758.84%
KALIBER - - Starcia U68
PostGraty Antaras udanego oraz owocnego psikusa
-
Wisior [P N] & Incoming [P N] & Kromak [P N] vs. Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] ~ 1242777.33% top 5 ACS
KALIBER - - Starcia U68
PostCytat od Kromak: „Kaliber nie wiem o co Ci chodzi z tym bogiem. Nie za wiele na forum sie udzielam, wiec nie rozumiem co to za dziwne wnioski masz. Co do Rw no moze bylo troche zawirowan w tym starciu, aczkolwiek nie jest to tylko moja zasluga. Pawda jest taka ze razem z Andre i Mallorym tu najwiecej wspolnie rozkminialismy co i jak. I to jest grupowy sukces. Radim tez zauwazyl pewien blad w pore i cale szczescie w sojuszu PN jest wiele osob ktore sa poorostu dobrzy w ta gre i co najwaznie te os…
-
KALIBER - - Starcia U68
PostCytat od Pancior: „@Wisior Jestem Ban za nazwe planety na dwa dni dostałem, gdyż nazwałem planetę MarcinToGej Graty się należą @Kamikazze_. Spakowany drugi raz w przeciągu chwili Ze mnie też niezły procent bedzie ” chyba że też % ze starcia ukradniesz szkodniku Że cię jeszcze nie wytruli tu i Covid cię nie ubił ... widać podobna bakteria jesteś że cię nie atakuje ... Agresorom gratulacje ... z tym kunsztem to się nie podniecajcie ... zawrócone stacjonuj nie jest jakimś mega wyczynem a przy tym s…