Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-------------------------------------------------------------------------------------- Witam ! Skan ,lot, bumm Dedykacja dla sojuszu WETERAN ! --------------------------------------------------------------------------------------- Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NiePuszczamFs [WETERAN] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.840 Pancernik 5.401 _________________________________________ Obrońca Lord Scorpius _____________________…
-
Pan Wladek postanowił puścić sobie fsa na szpieguj na księżyc sojusznika ! nie sposób było tego nie wykorzystać Panie Wladek " bo pić to trza umić " ew ... trzeba sobie kupić konto bez floty podziękowania dla Chmieleksa on wie za co i oczywiście Czarny _Król ! dzięki za info ! Akcję dedykujemy Spam Attack !!!!!!!!! Dnia 11-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wladek [HNNI] ________________________________________________ Krążownik 581 Recykler 2.900 Sonda szpiegowska…
-
Lot z nudów... bunkrom mówimy nie złom podebrała hiena galaktyczna MatiPxM . pozdro dla sojuszu ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor chmieleks [WETERAN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 42.118 Okręt wojenny 383 Krążownik 2.822 Pancernik 3.433 _________________________________________ Agresor NiePuszczamFs [WETERAN] _______…
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
Postwow ! graty Panowie ... Tylko czekać na następnych ...
-
chmieleks [WETERAN] & NiePuszczamFs [WETERAN] & Spam Attack [WETERAN] vs. Golczas [SPL] 1351.71%
PostGRATY SOJUSZNIKU !!!! a pomyśleć , że to dopiero początek ....
-
Gratulowałem na pw ale tu też sie wpiszę GRATY ! zajefajny zysk !!!! przetapiajcie na nowe stateczki"D
-
Witam Akcja spontan , flota stała od 22:00 , nerwowe poszukiwania kompanów do lotu , bez skuteczne, aż w końcu Patogen napisał ze jest gotowy Cytat od Patogen: „11.04.2018 23:33:52 bardzo ,czym dysponujesz? ” a moja flota na fsie , miałem iść spać a Panu bagins102 miało się upiec kolejną już noc. Z obserwacji wynikało że nie lubi wysyłać FS'a Cytat od Patogen: „11.04.2018 23:44:00 cofaj:) ” Nie zastanawiałem się, flota cofnięta recki puszczone, Patogen wyliczał i był mózgiem całej operacji bo j…