Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 142.

• Napad nie mamy taki zły, jest przecież oprócz Irka Lewy, Boguski, Brożek, Janczyk, Frankowski ostatecznie i na pewno ktoś się jeszcze by znalazł do gry w ataku. A obrona to brakuje nam lewej strony, Smuda musi tego Boenisha załatwić, bo bez niego będzie ciężko...

• Inter Mediolan

piciak - - Piłka Nożna

Mnie interesuje jedno, jak będzie sobie radził Inter bez Mourinho, czy 1/8 finału czy będą walczyć o wyższe cele niż tylko Seria A. Chce zobaczyć jaki wpływ na Inter ma Mourinho, czy może to zwycięstwo w LM to zasługa zespołu, nie trenera...

• Od Brandao to na pewno jest lepszy. Brandano to drewniak, pamiętam jak nie mógł trafić do pustej bramki w meczu z Ac Milanem. Od tego drewna na pewno Irek jest lepszy, a na dodatek ten Brandao wygląda jak koń:/

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Ja kibic Realu mogę jedynie coś takiego napisać: Cytat: „Jak informują portugalskie media, Real Madryt jest bardzo bliski domknięcia pierwszego transferu. Do stolicy Hiszpanii za kwotę czterdziestu milionów euro ma trafić Ángel di María, skrzydłowy Benfiki. Mówi się, że cena mogłaby zostać zmniejszona, gdyby do transakcji został włączony Royston Drenthe lub Ezequiel Garay. ” oraz Cytat: „Nowy Real José Mourinho przybiera formę. Powoli, bez pośpiechu Portugalczyk buduje w Madrycie swój pierwszy p…

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

I Mourinho już na 99 procent w Realu. Sam Moratti potwierdził, że nie ma szans, by Mourinho został w Realu. Cytat: „ - Nasz związek jest skończony, chociaż mam nadzieję, że ta interesująca relacja z Mourinho będzie kontynuowana, ponieważ on może dawać Interowi wiele cennych rad, świetnie wywiązał się ze swoich obowiązków tutaj - dodał Moratti, chociaż zaprzeczył, że zgodził się puścić swojego trenera bez zapłacenia 16-milionowej klauzuli.” Co do Maicona to myślałem, że ma 25lat nie 29

• Juventus Turyn F.C.

piciak - - Piłka Nożna

37lat, ale i tak jeden z najlepszych lub najlepszy obrońca Włoch. Bardzo by się przydał Juve w walce o LM w następnym sezonie, takiego obrońcy brakuje Legii:) A co do Neapolu to pewnie nie zgodzili się na jego zarobki, bo chciał sobie chłopak dorobić do emerytury

• Nie wiadomo czy Irek będzie sobie radził w ataku pozycyjnym. Na pewno mu bardziej pasuje takie wykopywania. Niezmiernym atutem Irka jest szybkość, chociaż jakby poszedł do lepszego klub, może by dostawał więcej prostopadłych piłek... Jeszcze jakby go kontuzje omijały

• Legia Warszawa

piciak - - Piłka Nożna

Legia wykonuje jakieś ruchy transferowe. Jakiś Brazylijczyk z Flamengo, ciekawie się zapowiada. Nie słyszałem o nim. Ale skoro jest z Flamengo musi być dobry, chociaż pewne głęboka rezerwa

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Wreszcie ktoś mnie poparł:) Maicon na pewno tyle warty. Spekuluję się jeszcze, że do Realu może przyjść De Rossi, Milito, Kun Aguero, Torres, Drogba i Lampard. Wiem, że większość to wymysły np. Augero i Drogba ale co o tym sądzicie? Możliwe żeby Torres przeszedł do Realu?

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

No nie gadaj że Maicon nie jest warty 40mln... Najlepszy boczny obrońca świata, świetny w ofernsywie, dobry w defensywie...

• Zaszczyt dla polskiej piłki nożnej taka taktyka, 10broni kopiemy do Jelenia a on strzela. Irek jesteśmy z Ciebie dumni. Są jakieś nowe informacje na temat Irka i jego przyszłego zespołu?

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Gdzieś pisało że Maicon 20-30mln, co jest raczej mało prawdopodobne, bo on warty chociaż dwa razy więcej. A po drugie wątpię, by Real tak łatwo się pozbył drugiej swojej największej gwiazdy, zaraz po Mourinho. Raczej zostanie, ale jakby przeszedł to by było fajnie. Perez jest specjalistą od rzeczy niemożliwych, wystarczy podać przykład Ronaldo i Kaki

• TS Wisła Kraków.

piciak - - Piłka Nożna

1,5 mln za Głowackiego? Sprzedawać bez namysłu... Można kupić paru solidnych zawodników za tą kasę, a jeszcze będzie kasa za Marcelo przecież... Tylko oby nic głupiego, i oby nie narobili nam wstydu w Pucharze Europy, i nie odpadli z jakimiś Estończykami

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Wątpię, czy Real kupi Milito, przecież on już ma 30lat, tylko ok 2lata gry na najwyższym poziomie dla niego... Maicon to tak, bo to najlepszy obrońca na świecie. Niektórzy piszą, że będzie wyprzedaż zawodników, ja myślę że Kaka oraz Benzema zostaną. Odejść mogą tylko Diarra/Gago/Guti/Raul. Raul już nie będzie miał lekko, Jose nie będzie mu dawał dużo pograć, nie zdziwił bym się jeśli Raul by zakończył karierę.

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

I już raczej pewne Mourinho w Realu: Cytat: „przechodzę do Realu Madryt - wyjawił José Mourinho dla niemieckiej stacji Sat.1. - To był wręcz nieprawdopodobny sezon, ale jednocześnie jestem smutny, gdyż był to mój ostatni mecz w Interze Mediolan. Teraz Inter jest moim domem. Zresztą tak samo jak Chelsea. Ciężko było mi opuścić Chelsea, ciężko jest mi opuszczać Inter, ale takie jest życie, taki jest futbol. Po odejściu z Anglii myślałem, że już nigdy nie nawiążę takich relacji z kibicami. Okazało …

• Inter Mediolan

piciak - - Piłka Nożna

Nie spinajcie się tak, Inter był lepszy i wygrał:) A to, że wyeliminował Barcę bo drodze, tylko świadczy o jego klasie... Milito grał dzisiaj cudnie, tak jak cała reszta drużyny, nie było słabego punktu. Graty chłopaki!

• Inter Mediolan

piciak - - Piłka Nożna

Za 30min wielki finał, Interze cała Europa za ciebie trzyma kciuki! Dla Mourinho to może być prawdopodobnie ostatni mecz na ławce trenerskiej Interu

• TS Wisła Kraków.

piciak - - Piłka Nożna

Nie rób sobie nadzieji, Wisła nie kupi dwóch dobrych piłkarzy ruchu, bo uprzedzi ją Lech... Gdybym ja był takim sobiechem to wolałbym do Poznania niż Krakowa. Wisła nie zrobi mądrych transferów, to nie możliwe żeby kupili kogoś z głową

• Liverpool F.C.

piciak - - Piłka Nożna

Wątpię, żeby tak szybko się podali do dymisji. Jeszcze ten sezon właściciele zostaną i będą dalej pogrążać klub. Ile może kosztować taki klub z miliard? Może byśmy się wszyscy złożyli w Polsce po 2dychy i byśmy mieli na LFC. Byśmy byli coś w rodzaju socios, byśmy kupowali, sprzedawali:)... Ahh te marzenia:D

• Juventus Turyn F.C.

piciak - - Piłka Nożna

Myślę, że sam wolałby zakończyć karierę w Turynie. Grać w jednym klubie przez całe życie. Marzenie każdego piłkarza... Dużo bardziej sobie ceni Turyn niż jakiś Hollywood. Ciekawe czy nowy trener będzie go widział w nowym składzie