Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 96.
-
Flota mażenie... Widzę moje ulubione zestawienie..... Mam nadzieję że o top 1 będziesz walczył....Powodzenia
-
Lot z nie wielkim plusem, ale szczerze to wygładało mi na zasadzkę pewnego dzikiego zwierza ... dlatego też obrońca zebrał wszystko i pierszy atak bez floty transportowej poszedł. A drugi wszedł tylko w resztki dexu, króry został na planecie, bo obrońca chyba wszystko w stocznie wrzucił. Ogólnie lot z falangi, na odlegósć jednego układu więc straty w paliwie znikome. Obrońca pogratulował.... Szo życzę Dnia 15-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] _________…
-
Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Bombowiec 3.714 Niszczyciel 7.602 Pancernik 11.041 _________________________________________ Obrońca Bosman [BOA] ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transporter 25 Lekki myśliwiec 6.650 Ciężki myśliwiec 3.800 Krążownik 190 Okręt wojenny 90 Recykler 12 Sonda szpiegowska 3.599 Bombowiec 77 Satelita słoneczny 550 Niszczyciel 4…
-
Dziś znalazłem flotę Korgun koło 17, ale ze flota pracowała gdzie indziej więc nie było czym lecieć... Myślałem też że o takiej porze nie ma co szukać szczęścia więc jakoś z atakiem się nie spieszyłem. Wysłałem dex na spokojnie i zabrałem się za tv wieczorem patrze i dalej brak aktywki więc z bólem podniosłem flotę bez bombek bo drogi lot 6kk jak dla mnie Na szczęście się udało. Dziś wcześniej sporo mety i kryski zdobyłem więc dex się przyda. Niestety za długo czekałem więc obrońca się zalogował…
-
Zwykle nie poluje na tej gali bo za dużo topek tutaj siedzi i wszystko wydawało się spakowane już dawno w reckach... No ale dziś pare skanów w przerwie farmienia poszło i Bez sprawdzania aktywności puściłem trochę szybkiej floty licząc na złom. Wszystkie moje dt wraz z bombkami były dość zajęte więc nie miałem prawie nic floty transportowej. Jak widać złom wszedł więc zacząłem puszczać dofarmy ze wszystkiego co miałem... Nawet połowe recków w jednym ataku użyłem, druga złom pakowała... Okazało s…
-
Takie powroty krótkie z urlopu mogę mieć cały czas .... Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 89 Krążownik 5.256 Okręt wojenny 3.950 Bombowiec 2.940 Niszczyciel 6.439 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Asmoday [NZN] ________________________________________________ Mały transporter 912 Duży transporter 113 Lekki myśliwiec 464 Ciężki myśliwiec 193 Krążow…
-
Zaczyna mnie [ciach] drażnić ta gra, wracam po urlopie a tu cała topka się bawi w kretów pushe itp.... Ogarnijcie się Panowie bo wielu to czyta, a pózniej się dziwicie że uni wymiera...... ps % piękny... złom marzenie... Administrator Forum Toadie:Pseudowulgaryzm
-
Graty lotu. Miałem go ściągnąć w nocy nawet flote przerzuciłem , ale stwierdziłem ze pewnie nie wstanę na powrót reckow i znów będziesz leciał żeby je zlomnac jak ostatnio Obrońcy Szo .. i nauki puszczania fsa, pamiętaj ze jak 500 k pkt przekroczysz to długo floty miał nie będziesz .. No może do 4 razy sztuka
-
Dnia 23-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Duży transporter 600 Ciężki myśliwiec 105 Okręt wojenny 6.266 Bombowiec 2.250 Niszczyciel 5.645 _________________________________________ Obrońca Koksu [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 5.355 Lekki myśliwiec 809 Krążownik 456 Bombowiec 128 Satelita słoneczny 599 Niszczyciel 49 Wyrzutnia rakiet 12.221 Lekkie działo laserow…
-
Gratulacjie akcji, pięknie rozbite gąski, jeszcze pasuje kilku graczom gąski zabrać i wtedy zacznie się zabawa ... Lukos szybkiego Szo życzę
-
ledwo w progu ST ale jak wszyscy to łasica też żeby na plus wyjść to trzeba było na wolnych obrotach lecieć... Dnia 17-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 44 Krążownik 3.280 Okręt wojenny 5.531 Bombowiec 2.199 Niszczyciel 5.098 Pancernik 5.250 _________________________________________ Obrońca Kelo ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 1 Ciężk…