Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 267.
-
Nie chce ale musze się odnieść do wczesniejszych postów.... Maniek Uliss ja też bym się napił Co prawda pije tylko okazjonalnie ale z wami kielicha z chęcią bym podniósł Owca...... Co do mojego złoma to czasy były takie co niejednokrotnie pisałem na disco że są pustki że jestem juz znużony tą grą i mi nie zależy.Sam dobrze wiesz ze jak mielismy z Risingiem Szalonym w miare równe pkt militarne nawet Fsów nie robiłem(wychodziłem z założenia ze jak mnie zezłomują to trudno) I w końcu trafili i o to…
-
Takie małe tankowanie Pozdrawiam Chemika Guffcia Smyka i cały soj Mmm,Pape Smurfa Innego_kolesia,Suicidera i Risinga Muzyczka miała być na inną okazje jaka dziś sie nadarzyła ale nie wyszło(Owca masz złoma u mnie za dex ) youtube.com/watch?v=NhUVjAhtJCI Dnia 25-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [Mmm] ________________________________________________ Pancernik 50.035 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca zakole [Stark] __________________…
-
Bardzo ładny % przetapiajcie na nowy sprzęt
-
Witamy Zawrócona stacja i tyle w temacie.Dzieki Tadejro za pożyczke fali Pozdrawiam Sojusz Mmm Ludzi z Buddy i Risinga a co Od Mańka: Dzięki Sui że to Ty wybrałeś muzykę do St a nie Luther;) Od Suiego muzyczka: youtube.com/watch?v=QEUmJR3-Um…-57gOfxyfZMHOVwLruwcFyjWP Dnia 18-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [Mmm] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Lekki myśliwiec 573.063 Bombowiec 206 Niszczyciel 21.192 Pancernik 50.125 Krążownik 64 S…
-
Cytat od Ulissess: „.ogarniasz w ogóle to co się działo ? ” Nie nie wiedział tą startegie kiedys podsunał nam Seequ dzieki której uratowaliśmy Marocartera.Chłopaki z sojaOASIS widze ją dobrze zastosowali. Uliss widać że między wami chemi nie ma więc proponuje załatwić to w gierce A myśle ze z palcem w ..... to załatwisz
-
Pięknie chemik wam to weszło Gratki i przetopu dla obydwóch agresorów a obrońcy standardowo SZO
-
Cytat od Ulissess: „@Luther pogratulowałem Wam, macie zysk - przetapiajcie. Nie wydaje mi się żebym gdzieś próbował zaczepiać, a tym bardziej groźić obrońcom, jeżeli tak to odebrałeś to wiedz, że nie miałem takiego celu. ” Niee nie mialem akurat tu na mysli ciebie
-
Panowie nie przekrzykujcie sie....wielkie starcie?Nie...zwyczajna podstawka i tyle. A to że gosciu nie przypilnował to jego sprawa my wykorzystalismy sytuacje..... Na zaczepki i grozby odpowiadać nie bede bo szkoda mi na to czasu..... I tak informacyjnie Pan Owca nie jest moim żadnym sojusznikiem wiec nie identyfikujcie mnie z jego wypowiedziami Póki co to zdróweczko Panowie i Panie i widzimy sie po weekendzie
-
Witamy Dziekuję Sui za zaproszenie na taką akcje Hell Riders przypomina ci to coś? Już miałem U załączać i śwętować swoje urodziny ale jak widać jeszcze czekało 1200 zyczeń wiec trzeba było zostać jeszcze chwile Było jeszcze chyba z 5 slotów po 500 GS ale no brakło sprzetu i ludzi do obstawy. Pozdrawiam sojusz Mmm Znajomych z Buddy i Risinga. Od Profesorka: Pozdrowienia dla sojuszu oraz buddy Pięknie siadło w sam raz na urodzinki. Wszystkiego najlepszego Luther !!! elam Szo Od Suiego tylko to: y…
-
Pozdrawiam sojusz i znajomych z buddy. muza dla Sui: youtube.com/watch?v=HpwUTJsI3xI Dnia 10-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [Mmm] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca lukaszhof [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter 22.919 Recykler 10 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Luther [Mmm] ________________________________________…
-
Taki mały bfs Pozdrawiam Innego kolesia.Dzieki wiesz za co Sojusze OASIS i mój Mmm Pozdrawiam także Risinga który nie raczy mnie wymieniać w pozdrowieniach a troszke razem na tym Uni siedzimy A teraz do sedna: youtube.com/watch?v=YH5-2s5akno Dnia 08-11-2018 16:10:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [Mmm] ________________________________________________ Niszczyciel 21.237 Pancernik 25.478 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca fenrir89 ________…
-
No i Witamy znowu Flota wczoraj wypatrzona na stacjonuj,polecieliśmy z kaszpirem ale obronca zalogował i zawrócił. Na szczęscie Kaszpir wyłapał moment zawrotki a ja wyliczyłem. Ja jako że wczoraj zatankowałem na Hordziaku oddałem cel Suiemu bo dawno nic nie trafił także Na Zdrowie Sui Pozdrowienia dla Soja Chemikosa Smyka Guffcia Kaszpira Innego kolesia i Innych z Buddy. youtube.com/watch?v=TTNctoim1FQ Dnia 05-11-2018 13:55:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Suicider [OASIS] ____…
-
Taki mały bfs(w porównaniu co tu robi Uliss to nawet bardzo mały) Dzięki vako za przyjęcie zaproszenia sam bym nie dał rady z takim zyskiem Pozdrowienia dla Chemikosa Guffcia Kaszpira i znajomych buddy. youtube.com/watch?v=2nC8jJKl5-g Dnia 05-11-2018 00:15:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luther [Mmm] ________________________________________________ Niszczyciel 20.103 Pancernik 8.224 _________________________________________ Agresor vako [VLK] __________________________________…