Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Top ACS jakiś tam :D ; Lillith, artek, pl1, kriseqq vs gsmaster - 56016,65% + farming + zbiórka
Szpryc. - - Hall of Fame
PostGratki z Ekipy ze ZS temu krisseqq nie bede gratulowal bo nie ma czego:D pozdro
-
TOP 6 SOLO; ZbyszekNiszczarka [GotH] vs Szym [F.D.] - 30078,57% + zbiórka + WAR
Szpryc. - - Hall of Fame
PostCytat od proofff: „hehehehe ja sie ciesze że szym padł bo falszywy człowiek z niego :D” hah a grzes jaki jest? Co do tego st to widze brak skilla zbysia;> mial 2.5h i wyslal recki 100, 90, 80 % ... i kazdy kto by chciał by to kontrowal i by trafil kolejna sprawa Nie poleciał by jak by legion byl albo ja bo zbysiu jest poprostu tchorzem co widać po jego urlop fsie i po zachowaniu a juz ostatnia sprawa slyszalem ze to konto bylo na sell ale juz wnikal nie bede i tak zbysiu skonczysz w reckach pla …
-
Dobry Wieczor Już od dłuższego czasu, planowalem zakonczenie przygody z Fornaxem:) Gralem tutaj od poczatku uni. Zaczalem gre w Zlym Snie i W nim koncze, rożnie bywalo czasem lepiej czasem gorzej Poznałem sporo swietnych ludzi:> Z ktorymi spedziłem mnostow godzin przed ta gierka i zadnej godziny nie żałuje!:) Na poczatku gralem eko skonczylem majac konto top 8 potm krotka przerwa i wrocilem na konto top 40 w 2 miesiace wskoczylem na top 10 z flota co wszystkich skladala solo, konto dostal fura i…
-
Cytat od Mack: „Cytat: „Gracz: Dlaczego w dziale ST oraz w top10 ST znajdują się RW, które były ustawione/zaplanowane, mimo iż autor się do tego przyznał? Moderator: Ponieważ liczy się uzyskany procent z bitwy. Jeżeli nie było mowy o pushu, to nie ma to znaczenia. W momencie, gdyby push był (jest ban od GO), to kara dotyczy tylko gry. Dla ST liczy się fakt, że dana bitwa miała miejsce i uzyskany procent jest prawdziwy. Dotyczy to także wszelkich RW pożegnalnych oraz innych sytuacji, w których po…
-
Cytat od Udenix: „pl1, Szprycek:D i LEGION99 i artek i lucky666[Zły Sen] vs Lillith[Zly Sen] - 179164,09%? Przeczytaj wypowiedź modka jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś Więc jak na moje to trochę przesada Starcie starciem ale żeby pchać się do Top 1 z tym to trochę.. jak napisałem przesada :ocb:” a ty chlopczyku faq Cytat: „Gracz: Dlaczego w dziale ST oraz w top10 ST znajdują się RW, które były ustawione/zaplanowane, mimo iż autor się do tego przyznał? Moderator: Ponieważ liczy się uzyskany procent…
-
pl1, Szprycek:D i LEGION99 i artek i lucky666[Zły Sen] vs Lillith[Zly Sen] - 179164,09%
Szpryc. - - Hall of Fame
PostWitam Dzis w nocy mielismy wlamania na konta Ja, Pl1, Lillith jak sie okazalo zmienili mi tylko maila bez logowania an Obecny adres e-mail: nomoreuni5@gmail.com Pl1 mial podobnie lillka miala pecha [center]Starcie z 2011-09-07 12:23:01 następujących flot: Agresor pl1 (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: G.Smierci 3.019 Agresor Szprycek:D (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: G.Smierci 2.970 Agresor LEGION99 (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: G.Smierc…
-
11. pl1[tC.] & Wujek GrzesP [LEGION X] vs DzidoL[ZLY SEN] - 20 727,44% to jest bitwa solo pl1 grzesP dodal jedynie ss nie przekroczyl 5 % wartosci floty pl1 no ale oszust zawsze chce sie jakos wybic ... Wujek GrzesP [LEGION X] Razem % Solo: 46.049,46% Razem % ACS: 23.446,32% Razem % (Solo+ACS): 69.495,78%
-
pacieq.jpg Uploaded with ImageShack.us [center]Starcie z 2011-08-05 11:31:44 następujących flot: Agresor pl1 [Zly Sen] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: So.szpieg. 1 G.Smierci 2.875 Agresor Szpryc [Zly Sen] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: G.Smierci 2.990 Obrońca peciaq [F.D] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 5.213 D.transp. 4.161 L.myśliw. 355.436 C.mysliw. 206 Krazownik 15.396 Recykler 33.546 So.szpieg. 4.774 St.kolon. 8 Panc. 25…