Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-9 z 9.
-
Cytat od Ergon: „sluchaj pajacu te st bylo zrobione bez grama anty a moon byl robiony wymiana z kolega @Kirov dziekuje za moona z pierwszej próby flota przerzucona 5 godzinnym lotem i masz racje brak mi skilla zapraszam do lektury mojego profilu jezeli ja nie mam skila to jakim gownem jestes ty ? to tyle co do moich akcji st Quasar tam masz stacje pzety itp itd także prosze cie zamilcz pajacu nikt nie musi mnie lubic szanowac bo ja was farmy nie szanuje i powtorze jeszcze raz chcesz mmnnie ukróc…
-
Żenujące. Chcesz płacić ? Płać. twoja kasa. Tylko błagam nie nazywaj się jeden z drugim PRO, jeżeli wszystkie złomy jakie zrobiliście były flotą kupiona za anty z moona zrobionego za anty przeniesionego w układ obrońcy za anty i do tego OCZYWISCIE obrońca był nie aktywny. Bo nigdy w swej wielkiej legendarnej historii złomowania nie upolowaliście nikogo online. Nie wyliczyliście wracającej floty ani nie skontrowaliście. A to nie dlatego że nie dalibyście rady, tylko dlatego że ta gra teraz tak wy…
-
Cytat od Ergon: „wy wszscy myślicie że ja klikałem tp ? akcja była taka wrzuciłem kolonie w układ obrońcy postwiłem moona potem 5h leciałem flotą z reckami do niego ukryłem flotę a w nocy go dojechałem ” "wrzuciłem kolonie w nocy postawiłem moona "....xDDDD to mi naprawdę zaczyna wyglądać na profesjonalną akcje...zaraz się dowiemy że go wyliczyłeś z zawróconego stacjonuj. Ten moon to na bank z prób moonowych z twojej moonowki, bo przecież nie z anty.
-
Cytat od Ergon: „Cytat od kraszan: „Profesjonalne st. A tak na marginesie ....warto było? Ile to już kasy poszło na te cyferki....xD. Z tym profesjonalne to kpina oczywiście, jakby watpliwosci były. ” masz racje całe 10 funtów wydałem na konto kupa siana ” A co ty myślisz że My liczyć nie umiemy? 10...kolejna kpina xD
-
Profesjonalne st. A tak na marginesie ....warto było? Ile to już kasy poszło na te cyferki....xD. Z tym profesjonalne to kpina oczywiście, jakby watpliwosci były.
-
A po co ci nauka. Aktualnie kasa wystarczy, po co się wysilać, kombinować , liczyć. I nie zapraszaj mnie, bo Ja nie z tych co gameforge pompują. Wole sobie wazon kupić niż choćby 1 sztukę antymaterii. Ale ciebie kręci zabawa kto da więcej, więc...baw się dobrze.
-
Co ergon? Kilka stówek pękło na szybką odbudowę, Widzę ty to pro jesteś że hoho. Ten tekst swiadczy o tym dobitnie: Cytat od Ergon: „co do złomu przy x1 zrobić synchro to dramat ale za straty zebraliśmy a to najważniejsze zyski zrobi się na innych złomach ” Co to ma do rzeczy x1 czy x10 ? Po prostu partanina.
-
I J znowu się pytam, po co wy chłopcy transportery robicie? Przecież szybciej wam idzie numer karty podać jak surka potrzebna.